2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید 114 تا سکه زیاده

891 بازدید | 96 پست

فاز بعضی اقایون که میگن 114 تا سکه زیاده رو درک نمیکنم خب تو این مملکت همه جی به نفع اقایونه حق مسکن حق فرزند حق طلاق حق نفس کشیدن بعد پدر دختر باید کل جهازو بده که پنج سال بعد همون جهاز قدیمی میشه باید بندازی دور بعد 114 تا سکه زیاده؟  اونم برای مردهای ایرانی که بیشترشون هول ان و نامردن

تا بوده طلا و سکه ارزش زیادی داشته حالا بیشتر یا کمتر ولی ارزش داشته چطور مادر خواهرای خودشون 500 بالا سکه داشتن ب ما ک رسید 114 زیاده؟ بعد انتظار جهاز کاملو هزار تا چیز دیگه هم دارن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

114 تا هم کم نیستا 

فک کنم میشه 7 میلیارد 

حالا فک کردی همینو میدن ؟؟

من دخترداییم داره طلاق میگیره 114 تاس مهریشش ..میگن فوقش 2 میلیارد میدیم 

اگرم از راه شکایت باشه فوقش زندونی میکنن طرفو ک پول نمیشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

بله وقتی نوبت انتظارات خودشون میرسه نه تنها جهاز که وظیفه خانواده عروس نیست میندازن رو دوشمون بلکه تک تک برندها و کامل بودن جهاز رو بررسی میکنند یخچال عروس هم باید توسط پدر بیچارش پر از گوشت و مرغ و خوراکی باشه  سیسمونی باید تکمیل باشه و مادر خانم بیاد خدمتکار ۲۴ ساعته دختر و نوه بشه تا زندگی به روال عادی برگرده باز هم زبون مرد ایرانی و مادر عفریته‌اش درازه 

چرا حرص میخوری ۱۱۴ تا سکه میشه ۱۱ میلیارد اصلا دارن ک بدن؟۱۴تاشم میسه یک میلیاردو چهارصد همونسم نردا نمیدن کاری میکنن ک مهرم حلال جونم ازاد کنی و بری تهشم بخان بدن دادگاه شاید سالی یه سکه براش تعیین کنه ک اونم باز نمیده پس خودنو ناراحت نکن

حالا جالب اینجاست موقع گرفتن مهریه دادگاه به نفع جیب شوهر همین مهریه رو یطوری قسطبندی میکنه که رسماً به زن هیچی نمیرسه 

البته من بیشتر حقوقم رو میخواد تا مهریه 

حق طلاق ، حق تصنیف ، حق اشتغال و تحصیل ، حق حضانت هم اگر باشه بهتره 

در واقع حقوقی که مال منه و بزور ازم گرفتن رو میخوام 

اگر راضی نشد منم ازدواج نمیکنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

با این ملاک اگر میخواید برید سر خونه زندگی به مشکل میخورید

این نظر شما بودم اینم نظر من بود

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
حالا جالب اینجاست موقع گرفتن مهریه دادگاه به نفع جیب شوهر همین مهریه رو یطوری قسطبندی میکنه که رسماً ...

حق تصنیف به چه درد میخوره ادم دیدم موقع طلاق میره ملک شو ب نام یکی دیگه میکنه هیچی تو دست زن بدبخت نیست

حق فرزند چی هست حالا . جهاز برعهده مرده

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
هرکس به اندازه وسعش چون مهریه رو اگه خانم بزاره اجرا باید مرد بتونه بده

الان که این برای آقایون نگرانی نیست که هزار سکه هم باشه بی صفت ها قسطبندیش میکنن به نفع جیب مرد 

درضمن چطور اونا حق ما خانوما رو میخورن از روش هم یه لیوان آب 

اونوقت یه مهریه که واسه خانومه خانوم باید به فکر جیبش باشه؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐