2777
2789
مستقل بودن ربطی به ازدواج نداره بچه جان هرکدوم باید باشه ۳۰ سالت که شد میفهمی فریب خوردی

درضمن نمیدونم ۳۰ سالته یا ۲۱ هرچی باشی سن مهم نیست عقل مهمه

خواستم بگم  من اصلا مثل شما دنبال ازدواج و شوهر کردن نیستم چون هرچیزیو ک میخام تو خونمون ب دست اوردم و برام فراهم بوده   و هر حسیم ک خواستم تجربه کنم پارتنرم بوده ولی هیچ وقت ازدواج کردت برام افتخار نبوده یا ازدواج نکردن برام عیب و عار باشه گفتم ک طرز فکر دهاتی ها اینه🤍

خیلی خنک شدم جوابتو دادن اصلا دلم اروم گرف اخه شوهر کردن پز دادن و افتخار کردن داره 😐😐😐 داهاتی د ...

به نظرم استارتر قصدش پز دادن نبود هرچند بهتر بود اون حرف رو نمیزد

ولی داهاتی فحش نیست روستایی بودن ننگ نیست خود من تهرانی هستم و خیلی دوست دارم یه خونه تو روستا داشته باشم

یه کاربر دیگه ای تو همین سایت هست به دخترایی که بالای 20 سال دارند میگه من که 16 سالمه خواستگار دارم تو که نداری باید بری همسریابی و اخر زن یه افغانی شی بارها دیدم این رفتارهاشو با کاربرای مختلف ولی هیچ کس بهش هیچی نمیگه چون کاربر معروفه 

کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درضمن نمیدونم ۳۰ سالته یا ۲۱ هرچی باشی سن مهم نیست عقل مهمهخواستم بگم من اصلا مثل شما دنبال ازدواج ...

تو تاپیکت عکس همسرتو گفتی گذاشتی خدا بهت آرامش بده نمیدونم شخصیت واقعیت چیه که پنهانش میکنی فکر کنم باعث خجالتته کاش اینقدر چشم به عیدی تازه عروسا نداشتی که حسرت بشه برات دروغگو جان تاپیکاتو دیدم فهمیدم چی هستی😂

من یه دختر بسیار کاملم لیسانسمم تازه گرفتم اونم ۷ ترمه مجردم هستم فقط شعور افتخار داره که تو نداری 

فریب 😂 حرفتون با عقل جور در نمیاد مادر بزرگ شاید سنتون بالا باشه ولی عقلتون همچنان کوچیکه لطفا ریپ ...

آخ آخ اولین تاپیکتم که از نامزدت گفتی ای بابا خدا هیچکسو اینقد ضایع نکنه😂😂😂😂

تو تاپیکت عکس همسرتو گفتی گذاشتی خدا بهت آرامش بده نمیدونم شخصیت واقعیت چیه که پنهانش میکنی فکر کنم ...

بمیرم برات ک انقد فضولی من عاشق ادمای خود تخریبی مثل تو ام دقیقا رفتار داهاتیا فصول خانه زنک😂😂ک وقتی فشار میخورن میرن سمت تایپکات تا جواب بدن بهت  خدارو شکر چشمم ب عیدی این و اون نیست میخای فاکتور طلاهات و عکساشونو برات بفرستم ک فک نکنم تو خوابتم همچین حجم از طلا رو دیده باشی  

تو عقده های خودتو میندازی سر من واقعا در شان خودم نمیبینم جواب ادم بی شخصیت فضول و گوه خوری مثل ترو بدم اخ ادم با داهدتی ک بوی پشکلش تا اینجا میاد بحث کنم فصول خانم  انقد بدبختی ک رفتی یکی یکی تایپکای منو بخونی بیای بگی اخه سوختی نسوز عزیزم عکس همسرمم اگ میدیدی فان بود تایپک و عکس فان و طنز بود ولی خب  چی بگم؟😂 فصولی فقط خواستی تخلیه کنی عقدتو برو دباره تایپکا ببینی فصول گوه خور ادم خودش  اعتراف میکنه سرم تو باسن و تایپکاته و سوختم فصولیتو میکنم خجالت نکشیدی اعتراف کردی داهاتی  عقده ای 

😂😂زیاد فشار نخور شیرت خشک میشه میخای عکس شناسناممو بدم گوه خور فصول سر تو باسن بقیه ؟😂😂😂 فشار نخور فضول جان 

اینجارو زیاد جدی نگیر فضول😂😂 همه مث تو  ادعای خوب  بودن ولی خب حقیقت اینه ک سر ت تو کو   دن منه بدبخت داهاتی  بیشتر بگرد بیشتر بیا جالبن ادمایی مثل تو برای من ک میان جار میزنن ما  انقد فشار خوردیم ک رفتیم تایپکاتو خوندیم بیایم  حرص و عقدمونو خالی کنیم خیلی خوبین🤣🤣🤣

منم مث خودت رفتار کردم رفتم تایپکاتو خوندم بدبختی ک حتی ی کافه نرفتی بدبخت بیچاره تو یکی ببند ک بلد نیستی موکارو بگی یا مُکا چون اصلا تو عمرت کافه نرفتی من روزانه پول کافمو بخام بدم ب تو پولدار میشی شیرینک

منم مث خودت رفتار کردم رفتم تایپکاتو خوندم بدبختی ک حتی ی کافه نرفتی بدبخت بیچاره تو یکی ببند ک بلد ...

شاید نامزدی که گفتی میره ترکیه ولت کرده که اینقدر عقده ای شدی طرز صحبت کردنت گویای همه چیزه کاش فقط پس نمینداختنت ادبت میکردن امیدوارم خدا بهت آرامش بده دختر جان خجالت آوره حرفات خیلی حقیری