2777
2789

تاپیک قبلم مفصل گفتم اینجام دوباره میگم چون دلم اروم نشد دلداریم بدین

به بابام گفتم چرا برام فلان نمیکنی فیسان نمیکنی فقط خرج شکم میدی ، بیرون نمیبرمون شام بخوریم و این حرفا 

بعد فهمیدم از کارش اخراج شده امروز

خیلی حالم بده از عذاب وجدان و بغض دارم میمیرم بابامم ناراحتی قلبی داره نکنه چیزیش بشه الان خوابه رفتم نگا کنم ببینم نفس میکشه یا نه دیدم پاهاشو تو‌ شکمش جمع کرده دلم آتیش گرفت براش

دارم فکر میکنم خودم چه هنری کردم تو زندگیم ؟ بیست سالمه دانشگاه میرم ولی درس نمیخونم هیچی حالیم نیس

شغل و درامد درست حسابیم ندارم یه خواستگارم ندارم ازدواج کنم شر‌ّم از این خونه کنده بشه

خیلی احساس شرم و گناه دارم تروخدا باهام حرف بزنید دلداری بدین😭

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الا حالم اقدر ده و بدنم سرد شده

انگشششششتام حس نمم نمتونم روف تاپ کم 

سرم گج میره حلالم کننو

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
تاالان هرچی شده مهم نیست شروع کن دنبال کار باش درآمد داشت باش

چه کاری مثلا

اخه واحدام زیاده فرصت ندارم برم فروشندگی و اینا

خاک برسر کارفرمایی این موقع از سال نیروی کارش رو اخراج میکنه😐 احمق

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

خاک برسر کارفرمایی این موقع از سال نیروی کارش رو اخراج میکنه😐 احمق

بابام بازنشستس

اونجا می‌رفت که کمک خرجمون بشع

بابام بازنشستساونجا می‌رفت که کمک خرجمون بشع

باز خداروشکر یه حقوقی دارید

بابای منم بازنشسته هست دیگه کار نمیکنه. داغون شدیم داغووووون حقوقش خیلی کمه فقط برای پر کردن شکم خوبه، لباس و تفریح که هیییچ. خدا نکنه مریض بشیم

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

هیچکس مقصر نیست

وضعیت اقتصادی خیلی خراب شده .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
باز خداروشکر یه حقوقی داریدبابای منم بازنشسته هست دیگه کار نمیکنه. داغون شدیم داغووووون حقوقش خیلی ک ...

پس بیچاره بابای من همه عمرش فقط کار کرد اخرم من اینجوری میکنم باهاش