یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ما هم رفتیم و همون موقع بلند شدن رفتن از بیرون غذا گرفتن سر سفره نشستیم گفتن عهههه من فکر کردم شما غذا خوردین انقدر خجالت کشیدم بعد باز رفت دوتا پرس دیگ گرفت و زنش گذاشتون یخچال
تازه اینم بگم که رفته بودیم کادو به دنیا اومدن بچش بدیم یه لباس خوشگل خریدیم و یه جعبه شیرینی بعد تا لباس باز کرد گفت کاش پتو میخریدین بچم پتو نداره شیرینیم برامون نیاورد خواهرم کوچیک بود همش میگفت دلم ازون شیرینی میخواست شامم که اینطوری یه دفعم چند ماه پیش رفتیم خونشون در حد یه نیم ساعت نشستن تا نشستیم به شوهرش گفت چایی خاموش کن میوم نیاورد از خجالت پیش شوهرم آب شدیم حالا مامانم گفته عید بچه دومش به دنیا بیاد میخوام تلافی کنم
خیلی زشته این حرکت تازه اینا ده بار میان ما یه بار میریم یه چاییم جلومون نمیذاره
آره همینو بگو من هر بار که میاد پذیرایی مفصل ولی دیگه از اون تاریخ به بعد من خیلی عادی رفتار میکنم چون احساس میکنم به شعورم توهین میشه و بیشتر براش مایه بزارم
چه بیشعور، خدا شاهد من بودم همون لحظه بلند میشدم و قطع ارتباط میکردم
دیگه قطع رابطه کردیم فقط این یه مورد خیلی کوچیکش بود موارد دیگشو بگم ،متاسفانه از اینا هم که خیلی مقید نماز سروقت و روزه بودند.من کلا آدم ساده ای هستم اهل تجملات نیستم و خیلی رو حلال و حروم حساسم ولی اصلا اینقدر از اینا بدم اومد.حالا ما تنها دعوت نبودیم اون یکی دوستمون هم بود اون بهشون گفت پیتزا شما فرق داره گفت ما سوسیس کالباس نمیخوریم مرغ گذاشتیم برا خودمون یه ادویه ای زدیم شما دوست ندارید خوب آدم حسابی مثلا بچه دو ساله من سوسیس کالباس کارخونه ای میخوره یا خودمون.