2777
2789
عنوان

دخترم

219 بازدید | 18 پست

دخترم ۱۳ سالشه میخواد روانشناس بشه میگه از الان میخوام کتاب های روانشناسی بخونم و از حالا کارم رو یواش یواش شروع کنم به نظرتون چی بگم  اخه الان مثلاً میخواد اول دوستاش بعد تو ی کانال کار کنه و هزینه هم بگیره البته میگه جلسه اول رایگان 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سنش کمه ، از الان نباید وارد یسری مسائل بشه ، بگو هروقت ۱۶ سالت شد بعدا شروع کن ، الان وقت بازی کردنته 

هرچی جای خودش 

برای بزرگ شدن عجله نکنید 

هروقت موقع انتخاب رشته کردنش شد اونوقت به فکر باشه به اندازه کافی وقت هست

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

خیلی دیر شروع کرده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

منم سوم راهنمایی کتابای روانشناسی میخوندم

اون موقع دوست داشتم روانشناس بشم

اگر از نظر عقلی پذیرش دردهای جامعه رو داره،ادامه بده

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
به نظرتون چیکار کنم دخترم خیلی بیشتر از سنش هست و میگه میخواد رو پاب خودش وایسه

دختم منم ۶ سالش بود می‌گفت میخوام کتاب درون بدن رو بخونم و اطلاعات خودم رو بالا ببرم .می‌گفت میخوام بدونم درون بدنم چه اتفاقاتی میوفته  و واقعا عاشق این موضوع بود . می‌گفت برام از این اجزای بدن مصنوعی که باهاش آموزش میدن رو بگیرید و ...ولی پدرم گفت نه الان خیلی زوده و اگر زودتر از سنش یه سری چیزا رو بدونه زده میشه .هر چیزی سر جای خودش باید باشه‌. الانم پسرم علاقه داره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

مطمئن باش که فاز گرفته ، بزار انجام بده ، دو پسفردای دیگه دل شو میزنه ، هنوز بچس بابا ، یه چیزی یه جایی دیده یا شنیده ، مثلا میخواد الان تاثیر گذار باشه ، بزار توی طبیعت خودش رها باشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2119966