2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17641 بازدید | 267 پست
واقعا زشت بوده کارشون خب پول نداری شام بدی دعوت نکن مجبوری

پولدارن

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا دیگه چه موجوداتی هستن

اصلا خیلی عجیبه جالبه خودش همش خونه بقیست مثلا ده بار میاد ما یه بار میریم اونم اینطوری میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

آره همینو بگو من هر بار که میاد پذیرایی مفصل ولی دیگه از اون تاریخ به بعد من خیلی عادی رفتار می‌کنم ...

کار خوبی می‌کنی مامان منم قرار شده این دفعه که بچه دومش به دنیا میاد تلافی کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

الویه بدین یا کوکوسیب زمینی یچی ک مث خودشون باشه

می‌خوایم قرمه بدیم 

تازه حلیم و آش شله قلمکار بابام میخواد بگیره

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید
اینا که خیلی خوبن

چون باباش اصرار ب قرمه سبزی داره میگم

ولی باباش خیلی دل مهربونی داره ک میخاد قرمه بده هرکی دیگ بود اصلا دعوت نمیکرد

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:

شرمنده اینو میگم ولی تقصیر خودتونه پس که باهاتون اینطوری رفتار کردنطرف حتی یه آش نذاشته بعد دوباره د ...

بابام میگه ابجیم سالی یکبار میاد تازه میخواست مرغ بزاره آنقدر باهم دعوا کردن راضی شد قرمه بدیم

بیشتر ببینید
قرمه سبزی هم زیاده یچی دیگ بدین مثل کوکوسیب زمینی یا کتلت یا فلافل

بابام میخواد حلیم یا اش هم بگیره😑

بیشتر ببینید
می‌خوایم قرمه بدیم تازه حلیم و آش شله قلمکار بابام میخواد بگیره

بابات خیلی دل مهربونی داره عاشقش شدم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:

اسی هم مثل خودشون باشه کوکو سیب زمینی و خیارشور بده یا الویه ب صورت ساندویچی بپیچه

بابام میگه نه زشته ابجیمه

بیشتر ببینید