مهمونی دعوت شدیم رفتیم بعد از افطار که نون و پنیر سبزی بود منتظر شام بودیم نیوردن🥴
مامانم مخم رو سوراخ کرد از بس چیز گفت حرص خورد
از دیروز یه ریز داره حرف میزنه
کارشون بد بوده شام ندادن؟
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
تاپیک خوندم یاد یکی افتادم رفتیم خونش قرار بود شام بریم از قبل تماس گرفتیم گفتیم برای شام میایم بعد رفتم تو آشپزخونه دستم بشورم دیدم غذارو قایم کرده تو کابینت یادش رفته بود در کابینت ببنده خلاصه هرچی نشستیم شام نیاوردن مام پاشدیم خداحافظی کردیم اومدیم آورده شام خریدیم خوردیم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعوت کردن بعد جلو مهمون نون پنیر گزاشتن کارشون بد نبوده به نظرت
😑😂
شایدم ما زیادی انتظار داشتیم
بیشترین ضربه روحی رو مشخصه شوهر عمه خورده.اشکم براش در اومد.لینک تاپیک وب ده بهش باهاش ابراز همدردی ...
🤣🤣🤣🤣
آدم یا مهمون دعوت نکنه یا واقعا با جوون و دل پذیرایی کنه این نظر شخصی منه.ما افطاری هم که دعوت میکنی ...
ماهم همینطور
الان یکشنبه خونمون دعوتن میخوایم قرمه بزاریم
شما یبار دعوتشون کنین ب صرف چای خرما خوردن تموم شد جا پهن کنید بگید ما زود میخابیم
مامانم یکشنبه دعوتشون کرده میخوایم قرمه بدیم