مهمونی دعوت شدیم رفتیم بعد از افطار که نون و پنیر سبزی بود منتظر شام بودیم نیوردن🥴
مامانم مخم رو سوراخ کرد از بس چیز گفت حرص خورد
از دیروز یه ریز داره حرف میزنه
کارشون بد بوده شام ندادن؟
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
تاپیک خوندم یاد یکی افتادم رفتیم خونش قرار بود شام بریم از قبل تماس گرفتیم گفتیم برای شام میایم بعد ...
بعضیا چه سنگ دلن
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا عزیزم وظیفه شو نبوده که شام بدن کار اونا زشت نبود ولی انتظار شما و مادرتون کاملا زشت و دور از درک ...
چ روشنفکرهایی😂😂😂😂😂😂
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
تاپیک خوندم یاد یکی افتادم رفتیم خونش قرار بود شام بریم از قبل تماس گرفتیم گفتیم برای شام میایم بعد ...
دقیقاً ما هم یک بار با همسرم خونه پسرش رفتیم عروس تا دو ساعت هیچ کاری نکرد ما هم دیگه ساعت ۱۰ شب بدون اینکه شام بخوریم از خونش اومدیم با اینکه از قبل گفته بودیم که شام میایم
حلالت نمی کنیم بهشون قورمه سبزی بدید.ما این همه الکی اینجا حرص نخوردیم
بخدا بابام داره زور میکنه
بجاش سالاد نمبدیم