2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17529 بازدید | 267 پست
ما دعوت کردیم بابام میگه دوباره دعوت کنیم تو عید😑یکشنبه میان خونمون می‌خوام ساده تر بزاریم قرمه سبز ...

شرمنده اینو میگم ولی تقصیر خودتونه پس که باهاتون اینطوری رفتار کردن

طرف حتی یه آش نذاشته بعد دوباره دعوتشون کردید؟ شما خودتون به خودتون بی احترامی میکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂فعلا بابام بازور کاری کرد مامانم زنگ زد یکشنبه دعوتشون کرد می‌خوایم قرمه سبزی بزاریم

قرمه سبزی هم زیاده یچی دیگ بدین مثل کوکوسیب زمینی یا کتلت یا فلافل

چیز سبک دیگه یه آشی، سوپی کنارشه، نه نون پنیر سبزی خالی آخهاونم کسی که وضعیت مالیش خوبه

اسی هم مثل خودشون باشه کوکو سیب زمینی و خیارشور بده یا الویه ب صورت ساندویچی بپیچه

مامانم زنگ زده واسه یکشنبه دعوتشون کرده ساده میزاریم جلوشون قرمه سبزی

ساده شما تجملاتی اونا میشه که حداقل دوغ ونوشابه یا سالاد نزارین یکم دل ما خنک شه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

وا عزیزم وظیفه شو نبوده که شام بدن کار اونا زشت نبود ولی انتظار شما و مادرتون کاملا زشت و دور از درک ...

چ روشنفکرهایی😂😂😂😂😂😂

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

تاپیک خوندم یاد یکی افتادم رفتیم خونش قرار بود شام بریم از قبل تماس گرفتیم گفتیم برای شام میایم بعد ...

دقیقاً ما هم یک بار با همسرم خونه پسرش رفتیم عروس تا دو ساعت هیچ کاری نکرد ما هم دیگه ساعت ۱۰ شب بدون اینکه شام بخوریم از خونش اومدیم با اینکه از قبل گفته بودیم که شام میایم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم