2777
2789

سالی یک یا دو بار  میام خونشون ‌ .  هر بار نهایت ۲ روز میمونم . راهمون دوره من گیلانم اونا اردبیلین .الان من اومدم خونشون مهمون میاد من باید پذیرایی کنم ؟ یا خودشون ؟ من نکنم کار زشتیه ؟ ترکا جواب بدن 

کلا به دوش تو نباشه نهایت یه چایی بیار یا لیوان جمع کن توعم مهمونی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگ امکانش هست شما ..چون عروس اون خانواده ای ...یجوری با ارزش میشی پیششون 😍

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید

منم گیلانیم عروس ترکام البته ترک قزوین هستن ، نه مهمون داشته باشن فوقش ی چایی ببرم میوه و شیرینی و بقیه چیزا با مادرشوهرمه خودش پذیرایی می‌کنه 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
اکثر ترکا و لرا کلا توقعی هستنمیگن باید کار کنی

همه خانواده شوهر توقع دارن

خودمونم اگ زنداداش داشته باشیم انتظار داریم در نبود ما ب مادر کمک کنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یعنی چطورمیشه عروس بشینه مادرشوهرکارکنه چراماازاین رسمانداریم🤣🤣لامصب

عروسبایدجانش درادهم خونه خودش همه خونه ی مادرشوهرهم خونه ی جاری  هم خونه ی خواهرشوهر

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

خیلی ربطی به ترک ها و اینا نداره، اگه مهموناشون کمه میتونید کمک کنید چه اشکال داره بهرحال فامیلهای شوهرتون هم محسوب میشن اگر خودشون کسی رو تو خونه دارن ک پذیرایی کنن شما در حد چایی اوردن یا نهایت شیرینی تعارف کردن کمک کنید وبقیه رو اجازه بدید خودشون انجام بدن. برای مهمونای خیلی غریبه هم میتونید محترمانه بگید بیرون نمیاید و برید داخل یه اتاق. اما اگه مادرشوهر پدرشوهرتون سالمند هستن و توانایی پذیرایی ندارن حالا یکی دو روز اونجایید کمک کنید به نظرم یه جور احترامه.

من همیشه این مشکلو داشتم

فامیلای مادرشوهرم میومدن کلی مردو پسر بزرگ هم بودن بهم میگفتن پذیرایی کن میگفتم نه راحت نیستم آقایون هستن دولا راست شم جلوشون و پذیرایی کنم این وظیفه پسراته

ولی توی آشپزی و ظرف شستن و غذا کشیدن کمک میکردم