2777
2789

خانومای متاهل ک زندگی خوب و موفقی دارید.... ازدواج ترسناکه؟ 

حتی اگه با عشق و علاقه به همراه سنجیدن عقلی همه مسائل باشه؟ درسته ی آدم نمیتونه تمام و کمال باشه ولی ۸۰ درصد عین خواسته هات باشه....

بعضی وقتا سرگذشت و زندگی متاهلی بعضی از خانومای نی نی سایت رو ک میخونم وحشت میکنم از ازدواج...چرا بعضی انقدر تجربه بدی از ازدواج دارن و بعضی تجربه ی خیلی خوب؟

چون کودک همسر بودن و ازش سواستفاده شده یا آدم بدیو انتخاب کردن برای ازدواج یا هردو

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون کودک همسر بودن و ازش سواستفاده شده یا آدم بدیو انتخاب کردن برای ازدواج یا هردو

یا خودشون شل گرفتن زندگی رو و در قبال همه چیز بی اهمیت بودن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

والا من 8 ساله ازدواج کردم خداروشکر راضیم زندگی خوبی داریم و مثل روزای اولیم به نظرم واسه ازدواج خوب باید بسپاری دست خدا من بیشتر ازدواجم سپردم دست خدا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا هم ترسناک نیست ، چون اینجا ما یاد گرفتیم از ناراحتی ها و غصه هامون میگیم هیچ شادی رو تقسیم نمیکنیم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

آخه بعضی ها مثل یکی از همین پربازدید ترین تاپیک ها نوشته با عشق ازدواج کردم هرچند اونجوری ک متوجه شدم قبل از دانشگاه ازدواج کرده بود و ب قول شما سن پایین 

عزیزم شانس 

پیشونی

قسمت

ببین تو خونه ی خودتون چطور باهات رفتار میشه و توی فامیل

احتمالا تو ازدواج هم همون‌طور باهات رفتار میشه 

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

اصلا هم ترسناک نیست ، چون اینجا ما یاد گرفتیم از ناراحتی ها و غصه هامون میگیم هیچ شادی رو تقسیم نمیک ...

دقیقا 

آخه کسیم از شادی و زندگی خوبش بگه همه میریزن سرش ک بابا این اولشه بزار یکم بگزره...

عزیزم ازدواج با آدم درست خیلی هم خوبه 

بعد اینو در نظر بگیر همه آدما اینجا از گرفتاری هاشون تاپیک میزنن نه خوشی هاشون 

چون وقتی به مشکل میخورن راهنمایی می‌خوان

همینا حتی اگر از خوشی های رابطه هم تاپیک بزنن یه عده میگن خب به ما چه

🌱✨

نه عزیزم چه ترسناکی

تو فقط کافیه برای ازدواج همه معیار هات تاکید میکنم همه معیارهایی که میخوای رو درنظر بگیری اینجوری هیچوقت اذیت نمیشی حتی اگه طرفت اخلاق بدی داشته باشه

عشق هم به همون اندازه برای دو طرف مهمه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
نه عزیزم چه ترسناکیتو فقط کافیه برای ازدواج همه معیار هات تاکید میکنم همه معیارهایی که میخوای رو درن ...

پس چطور تو نی نی سایت اینهمه تجربه بد خیانت و کتک زدن و دخالت مادر شوهر و این مسائل هست؟

آدم ها با شبیه خودشون ازدواج میکنن، حتی اگر شبیه خودشون نباشه و دیر متوجه بشن دیگه ادامه نمیدن، اصلا این ویژگی یه انسان نرماله، گول تاپیک های اینجا رو نخور و هر چیزی که درباره همسرشون میگن خودشون دقیقا تو همون سطح هستن، گول جمله دروغین "به خاطر بچه موندم" رو هم نخور اینا نداشتن عزت نفس، اعتماد به نفس و خیلی چیزهای دیگه رو می خوان با این جمله توجیه کنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید