2777
2789
عنوان

ترکا بگن از مهمونای مادرشوهرم من باید پذیرایی کنم یا خودشون ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 33 پست

هم خودش هم تو هم دختراش

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بستگی داره اگه دختر جوون تو خونه داشته باشد ایشون کارای پذیرایی انجام بد ن فوقش شما لیوانارو بشور یا چایی رو دم کن یا ظرفها و جمع کن 

یا اگه مادرهمسرت پیر و یا پادرد داره یا وزنش بالاست شما پذیرایی به عهدت بگیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تر با ترک فرق میکنن 

ترکهههه.  تبریز اردبیل و همدان و ارومیه و قزوین وساوه زمینننن تا اسمون باهم فرق میکنن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

از کدوم رسما ؟ اینکه عروس بشینه و مادرشوهر کار کنه؟

اره ازرسمی که عروس بشینه نادرشوهرکارکنه نداریم متاسفانه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
بستگی داره به مادرشوهرت اگه پیره نمیتونه باید شما اینکارهارو انجام بدی

پیر نیس ۵۰ سالشه .  راستش میام خونشون خیلی معذبم ‌. خودم ادم بی حالو حوصله ای هستم یعنی حوصله پذیرایی و این چیزارو ندارم  ‌ . حواسم کلا ب بچه بازیگوشمه ب خودش صدمه نزنه. خونشونم جوریخ ک همش استرس دارم بچه ام طوریش نشه . الان  حس بد گرفتم نکنه من باید کاراشونو کنم 

بستگی داره اگه دختر جوون تو خونه داشته باشد ایشون کارای پذیرایی انجام بد ن فوقش شما لیوانارو بشور یا ...

۵۰ سالشه .یه دختر داره هم سن خودمه ولی خونه نمیمونه. از صب پا میشه میره با نامزدش بیرون شب میاد