2777
2789
عنوان

ترکا بگن از مهمونای مادرشوهرم من باید پذیرایی کنم یا خودشون ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 33 پست
۵۰ سالشه .یه دختر داره هم سن خودمه ولی خونه نمیمونه. از صب پا میشه میره با نامزدش بیرون شب میاد

خوب وقتایی که دخترش هست ایشون پذیرایی کنن وقتاییم که نیست شما به هرحال هرچقدر هم که ایشون جوون باش درست نیست که ایشون پاشن و عین بچه ها هی برن و بیان و وسایل پذیرایی بیارن و شما هم رو مبل بشینید در حد توانت به ایشون کمک کن 

ولی به نظرم میری اونجا مهمونی باید یه کمکی بکنی حداقل یا سفره بندازی یا جمع کنی یا ظرف بشوری بچت اون ...

اصلا حواسش نیس. بچه ام خیلی بازیگوشه تا الان صد بار جلوی بچه رو گرفتم چیزیش نشه . یعنی یک صدم ثانیه دیر میگرفتم ب خودش اسیب میزد. متاسفانه مادرشوهرم خودشم پیش زمینه شو ایجاد میکنه. مثلا در وردی خونه رو همش باز میزاره کامل .پسرم ۲۰ ماهشه. هر بار دیدم رفت از در بیرون سمت پله ها . سریع گرفتمش. این اتفاق صد بار تکرار شد . خیلی خسته شدم به شوهرمم گفتم بهش گفت ولی بازم درو باز میزاره.  یا مثلا چیزای بریدنی رو میزاره ر زمین دم دست بچه ام برداشت بازی میکرد میگرفتم ازش. یه بارم  گلدون خیلی بزرگ از رو میز افتاد کنار بچه ام سریع گرفتمش . از بس دوییدم پادردگرفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترکای اردبیل بد میدونن که عروس بشینه و کمک نکنه حرف در میارن مخصوصا که مال قوم دیگه باشی.اگه کمک نکنی اصطلاحا میگن زنیت نداره.تو هم سعی کن کارایی بکنی که توی چشمه مثلا چایی ببری ظرف نشوری