2777
2789
آره بخدا آخه چرا؟🥲

حالاااا من تو جشن قبولی سیسیم چی بپوشممممم

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم زیرا من درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا عاشقانه دوست دارند🦦(سال جدید و مناسبت جدید و... هیچ ارتباطی به رابطه ی شما با آدما نداره...گیریم درختا شکوفه کردن...چه ربطی داره به کدورت ها و تنفرها و کارما ؟حالا چون شکوفه ها در اومدن ما آدما رو ببخشیم؟نمیشه که...من صراحتا اعلام میکنم هرکسی ذره ای به من بدی کرد رو نمیبخشم بخاطر دوتا دونه شکوفه و همچنان معتقدم زدی ضربتی ،ضربتی نوش کن)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی فقد و فقد ب ادمت دارهچ ازدواج مجازی چ سنتی ممکنه ب طلاق برسه ممکنه هم ادامه دار باشهچ رابطه مج ...

خداروشکر که آدمتو پیدا کردی چون تجربت بالا بوده و آدم خوب و شناختی 

آخری چ خصوصیاتی داشت که بهش اعتماد کردی ؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
جشنش دختر پسریه؟

وای خاک تو‌سرم من دوتا تاپیکو قاطی کردمممم کلا😂😂😂😂

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم زیرا من درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا عاشقانه دوست دارند🦦(سال جدید و مناسبت جدید و... هیچ ارتباطی به رابطه ی شما با آدما نداره...گیریم درختا شکوفه کردن...چه ربطی داره به کدورت ها و تنفرها و کارما ؟حالا چون شکوفه ها در اومدن ما آدما رو ببخشیم؟نمیشه که...من صراحتا اعلام میکنم هرکسی ذره ای به من بدی کرد رو نمیبخشم بخاطر دوتا دونه شکوفه و همچنان معتقدم زدی ضربتی ،ضربتی نوش کن)

بیشتر ببینید
خداروشکر که آدمتو پیدا کردی چون تجربت بالا بوده و آدم خوب و شناختی آخری چ خصوصیاتی داشت که بهش اعتما ...

فدای ت

اول این ک یکسال دنبالم بود تا ج مثبت بگیره

کلا از مجازی فاصله گرفت بخاطر ارامشمون

خیلییییییییی هوامو داشت و همه جوره کنارم بود تا مسیر طلاق رو پیش ببرم(شوهرم اعتیاد داشت شکاک بود کتک میزد و هزارچیز و من دوسال خونه مادرم جدا زندگی کردم تا تونستم جدابشم و طلاق بگیرم) تمام این مدت حواسش بهم بود

از همون اول ب قصد ازدواج و تشکیل خونواده پیش اومد هیچوقت ازم سواستفاده نکرد

ساپورت احساسی مالی. ب خانوادش منو معرفی کرد

بیو همه جا اسممو گذاشت

و و و

هزاااران چیز دیگه

قلب بشدددددت مهربونی داشت

بااین ک ادم مستقل و پولدار و خوش قد و هیکلی بود و میتونست باهزاران دختر مجرد ازدواج کنه اما انتخابش من بودم

بشدت وفادار و مهربووون

هیچوقت نمیذاشت قهری پیش بیاد سررریع دلجویی میکرد

یجورایی خدا بهم نظر کرد

بخام از خوبیاش بگم تا صبح ادامه داره 🫠

آره خودمم میترسم الکی وابسته شم از سمتی نمیدونم چطوری بشناسمش🥲

ترس ندارع 

اولش احساسات و بزار کنار 

ببین اخلاقش چطوره 

بی احترامی می‌کنه وقت میزارع برات باهات درست حرف میزنه مهربونه وفاداره اگر هست و اعتماد داری 

بگو بیاد خواستگاری 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
😂😐

اره خلاصه کجا بودیم؟

بیشتر ببینید
فدای تاول این ک یکسال دنبالم بود تا ج مثبت بگیرهکلا از مجازی فاصله گرفت بخاطر ارامشمونخیلییییییییی ه ...

خدا نگهش داره برات 😍 ازدواج کردین ؟

بعدش دیگه مجازی گذاشتین کنار واقعیتش کردین ؟ قرار هاتونو؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
ترس ندارع اولش احساسات و بزار کنار ببین اخلاقش چطوره بی احترامی می‌کنه وقت میزارع برات باهات درست حر ...

وفاداریو نمیدونم چطور بفهمم اوایل یکم رفتارش یه جوری بود ولی بعدش یه مدت یه جدایی افتاد بینمون بعدش رفتارش به کل عوض شد فهمید من دختر اهل دوستی و اینا نیستم،در کل به نظرم خوبه به جز وضعیت مالیش که باعث میشه خانوادم اجازه ندن

ترس ندارع اولش احساسات و بزار کنار ببین اخلاقش چطوره بی احترامی می‌کنه وقت میزارع برات باهات درست حر ...

تاحالا بارها میگم فضای مجازیو نمیخوام دیگه،میگه من و تو باهم هیچ ارتباطی نداریم من فقط میخوام هرچندروز هرموقع دوست داشتی پیام بدی حالمو بپرسی

من نمیدونم واقعا قابل اعتماده یا نه😂