2777
2789

جریان تاپیک قبلم داره از درون داغونم میکنه به حدی که دارم سکته میکنم .مامانم توی هر بحثی حتی اگر بابام منو بکشه هم پشت شوهرشه اعتقاد داره بچه میره پی زندگیش این شوهره که میمونه!!!

هیچ خواهری ندارم با دوستامم نمیحوام درددل کنم ابروم پیششون بره و اصرار زندکیم رو بفهمن.

یه زن عمو دارم حیلی راز دار هست و خیلی منطقیه دلم میحواد فردا برم پیشش و درددل کنم اگر هیجا حرف نزنم سرطان میگیرم.

نگید برو پیش روان شناس که انقدر هزینش زیاده منم زیر چک و قرض و وام هستم.

خدایا دلم میخواد پیش یکی حرف بزنم گریه کنم یکی بگه حق با توعه تو حق داری.

بارها با مامانم دردل کردم تهش همش گفته اون بابانه بکشت هم حق داره گردنت انقدر شوهر پرستی کرده که بارها خودگشی کردم‌

الانم میدونه منه دخترش تو چه حال روحی هستم رفته چسبیده به شوهرش نمیاد بگه دخترم حرف بزن سبک بشی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من زن عمو رو گزینه مناسبی نمی‌دونم خاله یا دوست نزدیکی نداری؟ با ما درد و دل کن سبک بشی

تاپیک قبلم خیلی صحبت کردم اما بغض تو گلوم داره غده میشه ‌ هیچ کس ندارم خاله ندارم هیشکیو دوستامم گزینه مناسبی نیستن

با زن عموت هر چقدرم راز نگه دار باشه درد و دل نکن

چکار کنم دارم از غضه میترکم چرا من مامانی ندارم که پشتم باشه همیشه میاد ازم طرفداری میکنه بابام سرش ذاد میکشه و مامانمم همون لحظه میره تو تیم بابام و منو کنار میزاره

نه نه نه حتی اگه زنعموت فرشته است باهاش دردودل نکن 

یعنی صددرصد مطمئنم پشیمون میشی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند