2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عجججب روانی ایه این مادرت.  خل و چله. 

بهش بگو میخوای ما مریض شیم؟  

اسسسسکل  

خدایاااا بچه رو به چه روانیایی میدی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خب مشکل اینه خواهر باباشم از مامانش بدتره طفلی

عزیزم برای هر دو بریزه همچین به خوردن میفتن خودشون من شوهرم همش تو یخچال هست همش در حال خریدن به زورم میده من بخورم از دستش فرار میکنم 

ننت جیغ و داد کرد همگی بریزید سرش  دستاشو ببندید بندازیدش اتاق   بذارید انقد جیغ بزنه تا جر بخوره بلکه عقلش سرجاش بیاد.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

با عیدی هات خوراکی مقوی و مغزیجات بخر قایم کن همه رو بخور 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همیشه همینهنمیتونم دیگ بخداتوان حرف زدناشو ندارم ی چیزی بگم ۷ ساعت پشت سر هم قر میزنه و دعوا و کفر

من باور می کنم عزیزم 

این نکبت ما هم همینطور بود 

یک دمی ساده درست میکرد ،اینقدر بابتش فحش میداد و منت میزاشت که کوفتمون میشد 

غذا در حدی جلو مون نمیزاشت که کامل سیر بشیم 

وقتای که مدرسه میرفتم از شدت گرسنگی دست و پام یخ میکرد و هیچ تمرکزی روی درس نداشتم ،شاید باورتون نشه ،تو‌دوران مدرسه در حسرت خوردن یک ساندویچ بزرگ نون و پنیر بودم همیشه .

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
عزیزم برای هر دو بریزه همچین به خوردن میفتن خودشون من شوهرم همش تو یخچال هست همش در حال خریدن به زور ...

برا من نگو به اسی بگو عشقم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم