2777
2789
مامان من‌تو خونه دو جور غذا میزاشت!برا برادرم یه مدل منو بابام یه مدلخودشم نمیدونم چی میخورد کلا!دو ...

خودش خوراکی های بهتر از شما میخورد؟

احیانا برادرت یا مادرت بیماری خاص ندارن که نیاز به رژیم غذایی متفاوتی داشته باشن؟

ما هم بچه بودیم نمیفهمیدیم مادرم چی میخورد چون وقتایی که غذا کم میومد خودش نمیخورد میداد به من و برادرم 

خودش تو آشپزخونه نون خالی چیزی میخورد ☹️

ولی الان ما بزرگ شدیم داداشم همه چی میخره منم روزی چند مدل غذا میپزم به زور میدیم مامانم میخوره 😂

بگو بابات جدا خرید کنه یه یخچال کوچولو هم بخر بزار اتاقت یا یه گوشه هر روز با عشق آشپزی کن همرو جمع ون دور سفره مامانت ببینه حسرت بخوره یکم کم اهمیتی کنید بهش بفهمه 

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قدیم بچه رو اذیت میکردن تا زودتر از اون خونه بره زن عموم اینجوری بود برای دختر عموم خواستگار اومده ب ...

شاید 

الآنم بخاطر همینه؟ 

خب بعدش هم ک میرن چیزی براش نمیارن و کلا گشنه گدان، نکنه نمی‌خواد طلاق بگیرن برگردن 

اینا خصلت گشنگی و خساست دارن ک فقط خودشونو آدم حساب میکنن 

یکی رو میشناسم ک تعریف میکرد برا مامانم ک فلانی گفته پسته و فلان چیزا رو بخر بچه ها ک رفتن مدرسه بخور کم خونی نگیری، بعضی از این موجودات ربطی ب جنسیت بچه نداره بعضیاشون هم فقط رو دختر سوار کردن،

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
خودش خوراکی های بهتر از شما میخورد؟احیانا برادرت یا مادرت بیماری خاص ندارن که نیاز به رژیم غذایی متف ...

مریضی خود برتر بینی داشت

مامانم چون اون پسر بود براش فسنجون مثلا میپخت با برنج هاشمی و سالاد و نوشابه برا من برنج و ترشی هفت بیجار بدون چیزی...

خودش عسل و خرما و خامه شیرینی تو کمدش و یخچالش قایم میکرد میگفت من فشارم پایینه باید تقویت کنم

داداشم هیچیش نبود ولی چون پسر بود اینجور میکرد 

مامانم با وضع فجیعی مرد منم حلالش نکردم خیلییییی فرق میزاشت

مریضی خود برتر بینی داشتمامانم چون اون پسر بود براش فسنجون مثلا میپخت با برنج هاشمی و سالاد و نوشابه ...

ای وای بر من😱

روزگار سختی داشتی پس... 

گذشته رو رها کن و بهش اصلا فکر نکن خودت فقط غصه میخوری

به جاش الان به بچت حسابی برس و براش چیزی کم نذار اینطوری انگار یبار دیگه کنارش متولد شدی و بزرگ میشی 😍❤️