ماهی_قرمز_شب_عید مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1962 عنوان مدیتیشن خوبه یا یوگا 47 بازدید | 7 پست برا ارامش ؟بعد برنامه خوب برا مدیتیشن سراغ دارید؟ ● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم . 1404/01/04 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 5328 پادکستش رو دارم بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
ماهی_قرمز_شب_عید مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1962 پادکستش رو دارم پادکست مدیتیشن؟میشه یکم توضیح بدی؟ ● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم .
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4457 هیچکدومقبلا خیلی تو مود اینکارها بودمکلی کتاب و کلاس و .....ازش انتظار آرامش نداشته باشآرامش و فقط خدا میتونه به آدم بده ولی اینا پایه و انتهاشون شیطانیهخودتم میتونی تحقیق کنی درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
پناه2025 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 310 من هردو رو انجام میدم عالین من پناهم🥕۲۵ سالمه و شیفته هنر و موسیقی ام🎨🖌️🎹🎼یه پیشی دارم به اسم آقای هویج که عشق مامانشه🥕🐈
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 5328 پادکست مدیتیشن؟میشه یکم توضیح بدی؟ این پادکستش هست یه گوشه آروم و راحت دراز میکشین و گوش میدین و حرفایی که میزنه رو انجام میدین مثلا درمورد تنفس یا تصور کردن یه جایی یوگا هم برنامش هست توی گوگل پلی بزنین یوگا برای بانوان که توی اپلیکیشن تمرینات بدنی داره و واسه هر حرکت چند ثانیه زمان داده بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
ماهی_قرمز_شب_عید مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1962 این پادکستش هست یه گوشه آروم و راحت دراز میکشین و گوش میدین و حرفایی که میزنه رو انجام میدین مثلا د ... ممنون عزیزم🤍 ● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم .