2777
2789

مادر من هم بسیار شبیه مادر شماست

البته یکم کمتر . به اون شدت نیست.

از بس تو غذا خوردن و غذا پختن خسیس بود الان برادرم رستوران زده و خواهرم فست فودی زده. منم هر وقت برای خودم و بچه هام غذا میپزم اینقدر زیاد میپزم انگار می‌خوام به هیئت غذا بدم. هممون عقده ای شدیم در بچگی.

الان هم که پیر شده بازم همین طوری هست. 

قبلاً موقع جوانی که مهمون میخواست بیاد اینقدر کم غذا می پخت که من بجای اون خجالت می‌کشیدم.

انگار وقتی به کسی غذا میده داره از گوشت تنش کنده میشه دور از جون. 

من طرز سفره صبحانه انداختن از مادر شوهرم یاد گرفتم. کره مربا عسل پنیر گردو تخم مرغ ... همه چی واسه مهمون می‌زاره سر سفره.

حالا مادر من یک پنیر نهایت با خیار یا با سبزی می‌زاره. جلو شوهرم خیلی خجالت کشیدم اوایل ازدواج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺چقد غم انگیز وای از اسی هم خیلی حالم بد شد گناه داره اخه چجوری دلشون میاد شاید مشکل دارن ببخشی ...

متنفرم ازش 

فقط اینایی که میگن داد بزن ،چی میدونم همگی کودتا کنید ،سرش بریزین ،یا خودت غذا بپز ,برو سر یخچال میوه بخور 

هعی ،خوشبحال تون که از این جونورا نداشتین و نمی تونین درک کنید مارو .

این آدما خوراکی نگه نمیدارن تو خونه 

اگرم به مناسبت عید چیزی تو خونه باشه ،بیشتر از چشما شون ازش مراقبت می کنند که  کم نشه 

مادر من یواشکی مغزیجات و میوه می‌گرفت و یواشکی خودش می خورد 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
من الان حرف زدم گرسنمه بابام بدتر بهم کرد گفت هر روز ک نمیشه گوشت بخوریگفت دیروز ده سیخ کباب خوردی ب ...

خب لعنتی پاشو همون تخم مرغ درست کن حتما باید کوبیده و چنجه باشه یه ماکارونی ساده درست کن یه اشکنه یه کله جوش یه چیز ساده فقط درست کن بخور 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

داری راست میگی؟ اگر زندان بودی سه وعده غذا رو میدادن بهت. خونتون از زندان داغونتره. شکنجه گاهه. ک ...

اره بقران قسم راست‌میگم چ‌مرگمه دروغ بگم

😂🤣هرکیم میگ چرا لاعری میگن بخدا انقد چیز میز میدم بهش همینطوری ضعیفه

میگن سبزی و خرما و خیار هست اونارو بخور  ولی بخدا خوشم نمیاد دیگ  

میدونم الان‌میگید پرو و پرتوقعید ولی دیگ خسته شدم از اینا

تازه اینارو فقط گاهییی اوقات داریم

غداهاتون با نون بخورین لااقل یک بشقاب بمونه واسه وعده بعدی‌شان بگو ننه  تو که میخای یه وعده درست کنی دو پیمانه بیشتر بریز همون گرمم میکنیم واسه فردا یا وعده بعد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خب لعنتی پاشو همون تخم مرغ درست کن حتما باید کوبیده و چنجه باشه یه ماکارونی ساده درست کن یه اشکنه یه ...

من ماکارانی راضیم بخدا عاشقشم ولی نمیزاره

فقط چیزای ک حق دارم بخورم تخم مرغه

و خرما

خیار و سبزیم اگ‌گاهی اوقات داشته باشیم حق دارم بخورم

متنفرم ازش فقط اینایی که میگن داد بزن ،چی میدونم همگی کودتا کنید ،سرش بریزین ،یا خودت غذا بپز ,برو س ...

😂🤣🤣بقران قسم دقیقن

وای انقد فوشم میدن انقد دعوا و جیغ  مث سگ پشیمون میشم میگم از گرسنگی بمیرم بهتره تا اینک این هنه حقارت و تحمل کنم

مادر من هم بسیار شبیه مادر شماستالبته یکم کمتر . به اون شدت نیست.از بس تو غذا خوردن و غذا پختن خسیس ...

من مادربزرگم اینا هم‌مث مادرمن بخدا من خونشون بودم گاهی وقتا ن ظهر غذا داشتن ن‌شب و نصبح هرکی ی تیکه نون دستش برا خودش میخورد باز خونه ما بهتره شبا رو غذا داریم😂🤣

گلم مجبور نیستی بگی نامزدت چقدر بهت پول داده عزیزم ببین یه پیشنهاد بهت میدم به نامزدت بگو یه کارت به ...

اتاق جدا ندارم ولی  نامزدم گفته ی کارت ب اسم خودم دارم میخوام بهت بدمش عزیزم 😅امیدوارم بده

متنفرم ازش فقط اینایی که میگن داد بزن ،چی میدونم همگی کودتا کنید ،سرش بریزین ،یا خودت غذا بپز ,برو س ...

پناه برخدا .عزیزدلم چی کشیدی الان حالت چطوره درچ وضعی انشالله که خدابهترینهارو نصیبت کنه