2777
2789
مامانت ۳۹ سالشه؟ ولی واسه شما رو باور میکنم چون عجیب و غیر واقعی نیست چون زیاد دیدم اما این میگه مام ...

عزیزم من و مامانم با هم زندگی میکردیم بابام نفقه میداد خوب هم نفقه میداد ولی در اون نفقه مامانم هیچی نمی‌خرید در ماه نیم کیلو گوشت می‌خوردیم مامانم کارمند و وضع مالی عالی 

میدونی تا تو اون شرایط نباشی باور نمیکنی البته حق هم داری

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادت کرده

چرا بدش بیاد بابات صرفه جویی تو خورد و خوراک به نفع مرد خونس .معلومه که چیزی نمیگه .بابات می‌ره بیرون صبحانه و نهارشو بیرون میخوره .شماهایید که باید با این اخلاق مادرتون سو تغذیه بگیرید 

واقعا تو این نی نی سایت آدم چه چیزای عجیبی میشنوه

من هر وعده غذایی برای اینکه یخورده بچه هام بیشتر بخورن چقدر جنگ و دعوا باهاشون میکنم هیمیگم بخورین خوب

البته منم نمیزارم دخترم خودش چیزی درست کنه چون 10 سالشه بخواد چیزی درست کنه کل گاز و اطرافشو با روغن یکی میکنه و کلی کار رو دستم میزاره

یه دوستی داشتم طفلکی می‌گفت یخچالمون قفل داره و حتی نون رو مامانم تو انباری قایم می‌کنه 

هستن ک اینجور بچه رو اذیت میکنن 

اینا برای قدیم بود الآنم وجوددارن؟!! 

آخه بعضیاشون حتی وضعیت مالیشون بد نیس و اینجور گشنه بازی در میارن 

بچه تو خونه پدر نخوره و راحت نباشه کجا باشه؟ بعدش بره ک برنمی‌گرده پیر و پاتال بشن مهربون میشن!

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید

خودتو ناراحت نکن مامان منم ی سور زده به مامانت عیدا که میشه خونه هست همه چی تکمیل داریم بعد عید نه مواد واسه غذا درست کردن نه غذا درست کردن هست ۵۰ ساله هست دریغ از ی ماکارونی درست کردن دیروز ی اش گذاشته خودش فقط میخوره همشم رو به دستشویی هست ما بقیه ماه ها خودم کارمیکنم میخرم غذا درست میکنم باید به مامانم هم بدم غصه نخور مشکل تو نیست فقط 

به نظرم مادرتون دچار این بیماری هستن. یه جور وحشت از خوردن.

اخه این وحشت از خوردن بقیه هم داره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الان واست عکس میگیرم اگه تاپیک بازداری توتاپیکت نت یاری کنه واست میفرستم

خیلی لطف میکنی عزیزم 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

منم نمیدونم از روی تنبلیمه نمیدونم افسرده ام 

هیچ غذایی درست نمیکنم انقدر لاغر شدم پریودی بزور میشم

شوهرم سرکار صبحانه و نهار میخوره شام هم یه چیز اماده مث پنیر بربری یا تخم  مرغ میخوریم بخدا  گند زدم به هیکلم

یه همسایه داشتیم یخچالش از اون مدل قدیمیا بود که کلید میخورد 

همش در یخچالشو قفل میکرد که بچه هاش چیزی نخورن کم میخورد لباس درست نمیپوشید که خونه و ماشین بخره یکی از دختراش چربی بدنش اینقد اومد بود پایین مریض شده بود