2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19468 بازدید | 398 پست
آره این بهترین راهه چون از اول قول کمک بهش دادم الان نمیتونم بگم هیچی نمیدم ولی همه طلاهامو بفروشم ب ...

خیلی بی رحمیه در حقت خودت خوب میدونی دو دونگ خونه به نامت کنه هیچ فایده ای نداره برات عملا پولت رفته 

بی ثمر هرساله در فکر بهارانم ولی /تا بهاران می رسد با 

دقیقا من دارم احساسی تصمیم میگیرم دیشب اومد خونه مون بهش گفتم میخوام ماشین بخرم نمیتونم طلاهامو بفرو ...

چرا اینقد باهاشون بازی میکنی

هی شاد و پشیمونشون میکنی

یه تصمیم بگیر روش وایسا

یا بگو میدم روش وایسا 

یا بگو نمیدم

اینجوری زندگیشونو ریختی بهم نمیدونن چکار کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقد باهاشون بازی میکنیهی شاد و پشیمونشون میکنییه تصمیم بگیر روش وایسایا بگو میدم روش وایسا یا ...

من کلا آدم دم دمی اییم 

دیشب دلم براش سوخت 

الان که صبح شده دارم فکر میکنم دیشب آب پاکیو روش ریختم گفتم نمیدم 

چرا آخر شب زنگ زدم 

حالا امروز قراره با آبجیم بریم خونه شون سر بزنیم 

امروز باید واضح و شفاف بگم نمیدم 

چقد شخصیت خری دارم 

هر مقصدی یه راهی داره نمیشه از یه جاده به همه مقصدها رسید اول ببین مقصدت کجاست تا توی جاده ها گم نشی 

وای شما چقد عجیبی ولشون کن کلا یه مدت خونشون نرو زنگ و پیام نده

خب به آبجیم گفتم‌ خیلی دعوام کرد 

گفت چرا زنگ زدی دوباره وعده کمک دادی 

بیا فردا یعنی امروز بریم خونه شون 

بگو نهایت ۲۰۰ میدم تمومش کن این تشنج فکریو

هر مقصدی یه راهی داره نمیشه از یه جاده به همه مقصدها رسید اول ببین مقصدت کجاست تا توی جاده ها گم نشی 

خب به آبجیم گفتم‌ خیلی دعوام کرد گفت چرا زنگ زدی دوباره وعده کمک دادی بیا فردا یعنی امروز بریم خونه ...

واقعا تشنج فکری ایجاد شده 

دلت دیگه اصلا نسوزه

تو انتخاب خونشونم دیگه دخالت نکن اصلا

اصلا ندیا

داداشا بعد از ازدواج خیلی عجیب میشن نه تنها پولت رو پس نمیده دیگه بلکه پررو تر از قبل هم میشن

دو دنگ خونه هم بدردت نمیخوره یه زمانی پول لازم داشتی نمیتونی بهشون بگی خونه رو بفروشین پولمو میخوام که

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

ببین هم بدی بدی 

هم ندی بد هستی 

پس مالت رو سفت بچسب و بگو نه نمی تونم بدون پشتوانه هستم روی طلاهام حساب باز کردم می‌خوام وام بگیرم ماشین یا خونه بگیرم در این صورت هم بد میشی ولی آخر و اول خواهر شوهر توی چشم عروس بده بهتر که دستت پر باشه تا خالی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
واقعا تشنج فکری ایجاد شده دلت دیگه اصلا نسوزهتو انتخاب خونشونم دیگه دخالت نکن اصلا

آره آره 

من غلط کنم 

تقصیر خودمه اونا تقصیری ندارن 

طلاهاتو بده،بگو هر چند گرم هست تا مثلا دو ماه دیگه بمن پس بده همون مقدار طلا ،طلا میدی طلا پس بگیرای ...

خیلیا رودیدم طلاشون رودادن موقع پس گرفتن به مشکل خوردن.همون اول نده بهتره .دنگم بنامش بزنن فایده ای نداره چون نمیتونه به اندازه دنگش اجاره خونه بگیره ازداداشش

اینکارو نکنیا بهت پس نمیدن 

منم مثه خودتم 

با این تفاوت که به پدرم پول دادم 

نه تنها بهم پس نمیده بلکه هر بار میگم کی پولمو پس میدین ، قهر میکنه و ناراحت میشه و دعوا راه میندازه 

پشت دستمو داغ کردم دیگه ....

خودشون همه چیو فروختن ۲ میلیارد دارن میگن تو ام طلاهاتو بفروش یک میلیارد بزار روی پول ما

چقدر پررو

بد زمونه ای هست فقط حواست به خودت باشه 

شاید زنش شیرش کرده 

حالا دو تومن هم پولی نیست صبر کنند با پول خودشون بخرن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

وا خب لقمه اندازه دهنش برداره،خونه اندازه پولش بخره

گیریم تا پولتو بهش دادی،عروسی خودت جور شد،جهزیه نمیخوای؟