2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19519 بازدید | 398 پست

الان دلت برا برادرت میسوزه طلاهاتو بدی

یه درصد فکر کن ازدواج کردی بچه دار شدی

اون بچه در اینده خودتو لعنت میکنه که ارو مارو دادی به دایی

اصلا قبول نکن بگو خودم برنامه دارم برا پولم 

اون خونه برا تو سرمایه نمیشه اخرش برا برادرته 

بعدم تو بعدا دلت میاد بچه های برادرت بلند کنی خونه رو بفروشی؟

به اندازه پولش خونه کوچیکتر بخره

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

میتونه، دلسوزی نکنه ته دلسوزی پشیمونیه، اصلا اصلا رو دربایستی نکن.

بگو استخاره کردم بد اومد😉

وصل به یه مو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون من مجردم میگن میخوای چیکار و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم همین ...

والا به من اگه میگفتن تو مجردی میخوای چیکار میگفتم پس عمرا ندیگه نمیدم تو خواب ببینید طلاهامو🤣

چند وقت بعد بدهکارم میشی 

عیب نداره برن خونه کوچیکتر یا منطقه ماوسط تر بخرن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
الان دلت برا برادرت میسوزه طلاهاتو بدییه درصد فکر کن ازدواج کردی بچه دار شدیاون بچه در اینده خودتو ل ...

مامان من مالشو به کسی نبخشید فقط یک زمین ارزشمند داشت که سوزوند یعنی ارزون فروخت

من ته دلم ازش ناراحتم چون زندگیمون از این رو ب اون رو میشد

خوبتون شد؟   همینو میخواستین؟؟؟؟ منظورم به تیر ۴۰۳ هست

اسی خدا کمکت کنه چ شرایط سختی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

اینکه شما رک و قاطع نگفتید دلیل نمیشه برادرت روی طلاهات حساب باز کنه

برادرت پیشنهاد داده یا دنگ بنامت می زنم یا ماهی یه گرم طلا بهت میدم؟ چه پیشنهاد عجیب و مسخره ای!!! فکر کن یک میلیارد به یکی بدی ماهی ۸ میلیون(قیمت یک گرم) پس بگیری؟ ۳۸ سالتونه؟ نه دنگ خونه به دردت می خوره نه ماهی یه گرم.

برادرت بجای اینکه هوای خواهرش رو داشته باشه، تازه داره زیر پاشو خالی هم می کنه؟

چرا اینقدر خودت رو سرزنش می کنی که قاطع نبودم؟ آیا برادرت همینقدر خودش رو سرزنش می کنه که دارم تنها سرمایه خواهرم رو تو این شرایط اقتصادی می گیرم؟

خو برن خونه دو میلیاردی بخرن به تو چه که ندارن. 

پدرتون نباید شما رو سرزنش کنن که چرا از اول قاطع نبودی. 

اوضاع کشور امسال هیچ خوب نیست. به هیچ عنوان این خبط رو نکن بیچاره میشی ببین کی بهت گفتم

بنظر من عزیزم ، که کمی قبل تر در شرایط شما بودم ، منطقی ترین حالت اینه که قبل از انتخاب خونه مورد نظرشون ؛ از برادرت بخوای که بیاد و باهاش حرف بزنی ، که من طلاهام دست کسیه و داره باهاش کار میکنه و بهم سود میده ، و من قرارداد دارم باهاش ، از روزی که شما برای خونه اقدام کردین من تمام تلاشم رو کردم اما نشد ، اون ۲۰۰ تومنی که بیان کردم سود پولم بوده که میتونم بهت قرض بدم ، پول اصلیم اصلا قابل برداشت و استفاده نیست ، در نهایت با یه عذرخواهی و یه بغل این موضوع خیلی احساسی تموم میشه و اونا برای خودشون یه فکری میکنن ، یادت باشه که تو خدا نیستی که دلت برای بنده ای بسوزه ، براشون دعای خیر کن و ایشالا که یه خونه عالی و به قیمت بخرن و لذت ببرن و شادیشون رو تماشا کن ، بخشندگی صفت خداست چون بی نیازه ، نه ماهایی که تا آخرین لحظه عمرمون نیازمندیم ؛ به پول ، به توجه ، به محبت و ...

آخه طلا داره هر هفته بالا میره از یه منبع معتبر شنیدم که قراره هر گرم تا 15 میلیون بره بالا خونه ولی ...

اصلا این کار رو نکنیا بی عقلی محضه.به چتد دلیل:

یک خرید اون خونه و زدن دنگ به نام تو هیچ منفعتی واسه تو نداره نه میتونی بعدا بفروشی نه میتونی رهن یا اجاره بگیری از داداشت.

دوم اینکه اونا هر زمانی که بخوان خونه بخرن باید وام بگیرن یا ماشین و....بفروشن پس خودتو مقصر ندون اندازه ی پولشون بخرن اندازه ی گلیمشون پاشونو دراز کنند.

سوم اینکه جنگ اول به از صلح آخره خدایی نکرده پدر و مادرت از دنیا برن همین خواهر برادرا ارث تقسیم می‌کنند شما هم باید از خونه والدین بری پس به فکر خودت باش با عقل تصمیم بگیر نه احساس بعدا پشیمون میشی.

چهارم اینکه ملک رکود هست ولی طلا روز به روز بالا میره ببر صندوق امانات بانک فقط سرقت اتفاق نیوفته.