2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 59 پست

من واقعا اعتقاد ندارم

نه به اون دنیاها نههه به این چیزایی ک اینا میگن

عذاب وحشتناک خشم و درد و اتیش

خدا خیلی خیلی مهربونه فقط از حق کسی نمیگذره شما با مردم مدارا کن دل کسیو نشکن مطمئن باش خدا پشتته

من چندین ساله داریم اینجوری زندگی میکنم

ن دل کسیو میشکنم ن دشمنی ن هیچی

هرکیم اذیتم کرده دشمنی کرده بخشیدم

نمازم نمیخونم روزه ام نمیگیرم اصلا مذهبی نیستم

هرسال کربلا میرم

خدارم خیلی دوس دارم معجزه هاشم فراوون دیدم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

باور داشته باش که زندگی دیگه ای بعد زندگی این دنیا هست .

من مذهبی نیستم ولی از این مطمعنم باور قلبیمه .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکلت چیه؟ چرا خودتو عذاب می دی؟این همه آدم نو دنیا بدون اعتقاد به خدا دارن زندگی می کنند. شما هم یا ...

برنامه برای اگاهی مردم هستش 

اتفاق افتاده که هست تو نزدیکا هم هست 

کسایی هستن که نزدیکاشون تجربه کرده

ببین همین تو روحیتو از دست دادی گاهی ادما دچارر ی ناراحتی میشن خود ب خود حس تنهایی و ...تو میتونی ی ...

الا بذکر الله تطمعن القلوب🌷

چه قدر مثل منی منم همیشه به خدا می گفتم نشونه ایی نشونم بده ولی خوب نداد ، در اصل به خدا و وجودش خیلی زیاد ایمان دارم فقط سست مذهبم شک نکن خدا هست ، خیلی ها خواب اهلبیت رو دیدن ، خیلی ها خواب مردگانشون رو می بینن بعضی ها مثل من و تو هیچی ، من گاهی به این برنامه شک می کنم ولی خواهر من یکسال پیش خواب پل صراط و نامه اعمال رو دقیق دیده بود مو به مو ، وقتی یاد خواب خواهرم می افتم می فهمم دروغ نیست ، اون بیابون خشک رو هم خواهر من دیده بود ،شک به دلت راه نده خدا واون دنیا هست 

۲۷ با دارو نمیتونم صورت مسئله رو‌پاک کنم

با دارو صورت مساله رو پاک نمی کنی. 

یه مدت حالت بهتر می شه. .بعد تو حالی که کمی بهار می ری مشکل اصلی رو پیدا می کنی و راه حل پیدا می کنی. با حال بد کاری از پیش نمی بری.

یک نفر دندون درد هم که داره تپل یک مسکن می دن از درد فریاد نزنه. کمی که آرام گرفت حالا دندونش را می کشن یا پر می کنند. منطقی باش عزیزم. الکی به خودت و خدا گیر نده. برو کمک حرفه ای بگیر. حالت بهتر می‌شه. 

🥲🥲🥲منم

خیلی غیبتیم خدا ازم بگذره دیگه امشب خواهرمو بلک کردم همش اون مقصره 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
خدا مشکلی ب من داده ک از پسش برنمیام شاید خودم درست کردم اما داغونم هیچ کمکی بهم نکرده تلاش هم کردم ...

من نمیدونم چه مشکلی داری ولی اون مشکل رو خدا بهت نداده.

مثلا فقیری خدا فقر بهت داده؟؟

مثلا فلان مریضی داری خدا مریض ت کرده؟؟؟ 

خدا نمیخواد اون مشکل رو داشته باشی

خدا نمیخواد هیچ کسی در دنیا هیچ مشکلی داشته باشه 

خدا میخواد همه انسان ها به بهترین نحو زندگی کنن و در آخرت هم بهشت برن

جز این خواست خدا نیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
من واقعا اعتقاد ندارمنه به اون دنیاها نههه به این چیزایی ک اینا میگنعذاب وحشتناک خشم و درد و اتیشخدا ...

چون کربلا رفتید میگم عزیزم ،حضرت علی سر سجده شهید شدن و امام حسین وسط جنگ نماز ظهر عاشورا رو خوندن ،انسان خوبی هستید انا نمازتونم بخونید،نماز برای خودماست وآرامش عجیبی میده به روح آدم

هن؟

ادم غیبت کننده ای بود رفت اون دنیا دست و پای مرده میخورد 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
چه قدر مثل منی منم همیشه به خدا می گفتم نشونه ایی نشونم بده ولی خوب نداد ، در اصل به خدا و وجودش خیل ...

منم قبلا چند باری میگفتم خدا برای یبارم که شده چند ثانیه مرگو تجربه کنم و یه چیزایی ببینم که هرگز اشتباه نکنم و خاص زندگی کنم .ولی بلافاصله پشیمون شدم و این خودش دلیلیه که به وجود دنیای دیگه و خدا اعتماد دارم و مطمعنم ازش .ترسم از دودلی و خاستم بود