2777
2789
عنوان

یه حس شششمییییی خوش قلب لطفا❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 89 پست
عزیزم فکرش چیه ؟؟

فقط می‌دونم دلتنگه 

مقصر خودش بوده ؟

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط می‌دونم دلتنگه مقصر خودش بوده ؟

هم من هم اون عزیزم چرامن پیام میدم جواب نمیده مطمئنی دلتنگ منه اخه زنه دیگه قرارازدواج گذاشته اون نیست ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
بعضی وقتا آره برای خودم حسم درس نیس

خداخیرت بده یه زنه دیگه هست اون چی میشه پس ؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
هم من هم اون عزیزم چرامن پیام میدم جواب نمیده مطمئنی دلتنگ منه اخه زنه دیگه قرارازدواج گذاشته اون نی ...

حس شیشم نیستم عزیزم 

ولی حس میکنم همش مسخره بازیشه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
حس شیشم نیستم عزیزم ولی حس میکنم همش مسخره بازیشه

ممنون عزیزم 

بیشتر ببینید
پوستتون تیرس؟خردادی.؟

نه عزیزم پوستم روشنه 

بیشتر ببینید