2777
2789

خوشکل ترین پسر کلاسمونه باهام صمیمی شده ولی هیچ وقت حرف نامربوط نمیزنه...محبت میکنه ولی نگاه جنسی نداره...با اینکه هم سنیم و من مطلقه ام...ولی حتی ذره ای بحث رو سمت چیزای دیگه نمی‌بره...به نظرتون طبیعیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرا خوب بلدن نقش بازی کنن جوری پشمات می‌ریزه یهو میبینی تو بغلشی 

بعضیا اوایل عین خواهر باهات رفتار میکنن که به تو نزدیک بشن 

حواست باشه 

البته گفتی مطلقه‌ای واسه تو فرقی نداره‌ زیاد 

چ طور بگم؟ مثلا حتی تایم پریودام رو هم میدونه

چند وقته حرف می‌زنید 

الان به چه عنوان صحبت میکنید 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
قصد جسارت ندارم ولی احساس نمکنین یکم بی حیا هستین

اگه آدم اوکی‌ای بود که اولا یهو نمی‌اومد بگه من مطلقم 

بعدشم وقتی رفیق دانشگاه خبر از وضعیت پایین تنت‌ داره 

یعنی خیییییییلاص 

وضعیت خیطه

منظورت رو متوجه نمیشم

من تاپیکاتو خوندم 

راستش یکم آدم عجیبی هستی یعنی امکان داره تو سال از ۳۰۰ نفر خوشت بیاد و با همشون هم اوکی هستی حالا اینکه چیشده خودت طلاق گرفتی مشخص نیست منم دارم جدا میشم مهرمو بخشیدم و وکالت در طلاق گرفتم اما واقعا همچین حسی ندارم یعنی همش دنبال پیشرفت خودمم 

عجیبه یکم واسم 

یعنی رحم نمیکنی به کسی هر کی میاد انگار ازش خوشت میاد 

فردا روز دوباره ازدواج کنی فک کنم دچار مشکل بشی چون یکی دیگه میبینی بعد میگی وای این خوشگله اونو نمیخوام 😑🤕

اونیم که متوجه نشدی 

منظورم اینه بدبختی ما زنا البته خداوکیلی من خودمو فاکتور میگیرم چون من اونجوری نیستم »»»

بدبختی خانمای مطلقه اینه میگن چون جدا شدیم دیگه حله هر کاری کنیم اوکیه 

بنده خدا تو مادر یه بچه‌ای 

چجوری الان خجالت نکشیدی میگی اون آقا زمان پریودتم می‌دونه ؟ یه حیایی شرمی چیزی آخه عزیز دلم 

کسی که وضعیت پایین تنت‌ رو می‌دونه دیگه خطرناکه 

واسه اینم میگم واسه تو فرقی نداره چون هر وقت بخواد می‌تونه بهت نزدیک بشه چون باکره نیستی به هر حال و هر جور دوست داشته باشی برخورد می‌کنی ولی من به شخصه خیلی بدم اومد از اینکه یه زن چرا بعد از طلاق همچین رفتارهایی از خودش نشون میده