2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

1510 بازدید | 59 پست

دو سه سال از خدا میخام اگه واقعیه منم ببره ی معجزه بهم نشون بده حتی ببرم جهنم یا جای ترسناک هر عذابی نیازه بده اما گره‌ زندگیمو باز کنه اما هیچی ب هیچی نکنه دروغه ؟ گاهی ک تو اتاقم تنهام صدای چیزی میشنوم توهمی میشم فک میکنم خدا ب حرفم گوش داده اومده ببرم دوباره برم گر دونه چ شبایی ک با گریه خابیدم التماسش کردم ک ی معجزه نشونم بده ک اعتقادم بهت از بین نره حتی ب شکل بدترین عذاب حتی گفتم دیگه نمیخاد گره ام باز کنی فقط نذار بگم نیستی وجود نداری اما بازم هیچ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170

هممون دوست داریم تجربه کنیم 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم برگشتن از اون دنیا مگه راحته 😐 

پدرت در میاد عزیز 

قشنگ هست ولی گناهات به شکل عذاب هم اونجا کنارت هست

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

خب گفتم حتی بدترین عذاب نمیترسم

وای از دست شما ادما 

اونقدر وحشتناک که خدا می‌دونه حتی ذره ایش هم درک نمی کنید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

نمیدونم دروغه یا ن

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بیشتر ببینید

راه شهود قلبی با عبادت و ریاضت شرعی بوجود میاد که راه سختی هم هست.

اینکه شما شک داری به عالم غیب شک داری عقل میگه اگر خدا هست باید عالم غیب هم باشد جهنم بهشت هم باشد وگرنه خدا حکیم نیست عادل نیست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

عزیزم ساختار همین بدنت خودش ی معجزست 

خدا نیاز ب معجزه برا اثبات خودش نداره

تو یبار ببین کوچکترین چیزو میگم 

وقتی ی چیزی قورت میدی راه تنفس بستع میشه تا خفه نشی 

شده برات اب بپره گلوت چقدر سرفه میکنی 

ببین اگه بستع نشه اون بدتر از اون سرفه ها میشع

یا اینکع بخون ببین تو قران چیزایی هس که دانشمندا الان متوجه شدن 

پس خدا نیاز ب ثابت کردن نداره خدا همین بدنی که ب ما داده تک ب تک سلولاش ی شگفتی داره و همین شگفتیا معجزست 

وای از دست شما ادما اونقدر وحشتناک که خدا می‌دونه حتی ذره ایش هم درک نمی کنید

یعنی خدا وحشتناکه

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐