2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19549 بازدید | 398 پست

اینکارو نکن بنظرم زحمتت به باد میره 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دختر خوباون دنگ هیچ وقت به کارت نمیادنه میتونی بفروشی به کس دیگهنه برادرت خوب ازت می‌خرهرابطه ی خ ...

باید از این مخمصه نجات پیدا کنم 

خاک بر سرم من باعث شدم داداشم زار و زندگیشو فروخت

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

آره واقعا همه سفت و سختن جز من جز منه احمق

باید وارد عمل بشی بابات رو بنداز جلو طلاها رو بابات خریده اون داداشم که مشکل داره اون یکی حق فروش رو نداده بگو سهم پول منو و داداش رو بده طلاها رو خودت یادگاری بردار

اینا چون به پول من شدیدا احتیاج دارن میگن ما نهایت ۲ سال توی اون خونه زندگی کنیم بعدش می‌فروشیم اندا ...

نکن نکن نکن ،قشنگ معلومه فقط دارن راضیت میکنن از هر راهی شده پولرو ازت بگیرن

اینکارو نکن بنظرم زحمتت به باد میره

اگر دادی حتما همون روز اندازه سهمت خونه رو بزن به نامت 

نگن حالا چه فرقی میکنع و بعدا میزنیم و...

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
باید از این مخمصه نجات پیدا کنم خاک بر سرم من باعث شدم داداشم زار و زندگیشو فروخت

استارتر اصلاً خودتو شرمنده و گناهکار نشون ندیا

اینجور که میگی انگار منابع مالی دیگه هم هست ولی داداشت گیر داده به طلای شما 

خب چرا؟ یعنی چی مجردی میخوای چی کار؟ مجرد آدم نیست؟ اتفاقاً ما مجردا باید بیشتر به فکر خودمون باشیم چون اگه مجرد بمونیم بچه‌‌ای نداریم که دلمون بهش خوش باشه

من اگه کسی همچین حرفی بهم بزنه که مجردی سرمایه میخوای چی کار جرش میدم 

به داداشتون بگید بره همون سهم طلای مادرتونو از اون یکی داداشتون بگیره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خاک بر سرم خیلی احمقم واقعا مقصر منم همیشه مقصر بودم الانم یه گندی زدم نمیدونم چجوری جمعش کنم

بنظرم درنهایت مجبوری طلاهاتو بفروشی براشون

و من راهی نمیبینم

راهش اینه برن پایینشهر خونه کوچیک بخرن

اونم اینقد شما اخ و پیف کردی دیگه دلشون نمیاد

پس بگو طلامو گرم گرم خورد خورد پس بدید اگر قبول نکردن بگو‌ شاریط من اینه خواستن قبول کنن خواستن نکنن

نمیشه عزیزم

من طلا به برادرم قرض دادم با وجود اینکه درآمدش هم خوب بود 

آخرش انقدر طلا بالا رفت یه قسمتشو ریالی پسم داد

استارتر اصلاً خودتو شرمنده و گناهکار نشون ندیااینجور که میگی انگار منابع مالی دیگه هم هست ولی داداشت ...

دقیقا مجرد مریضی نداره نون نمیخوره خونه زندگی نمیخواد پول نمیخواد ادم نیست؟  حتما باید سر خر شوهر و فامیل شوهر باشه اسم ادم متاهل باشه که نیاز به پول داشته باشه  ادم؟؟ هر کی این زرو میزنه از نفهمی و خودخواهیشه