2777
2789
عنوان

یه هفته ازعید ردشد وهنوز مادرشوهرم اذن ورودبه خونه اش رونداده🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 43 پست

عزیزم ما هم روز دوم عید زنگ زدیم بریم برای شام و عید دیدنی که گفت یه شب دیگه بیایید امشب نیایید😐😐😐 در صورتیکه دختراش شب قبل اونجا شام‌بودن😐😐 منتظریم زنگ بزنه بگه کی بیایید شام و هنوز زنگ نزده!!! امروز ششم عید بود🤣🤣🤣

عزیزم ما هم روز دوم عید زنگ زدیم بریم برای شام و عید دیدنی که گفت یه شب دیگه بیایید امشب نیایید😐😐� ...

ماشامی هم اخه درکارنیس 😄

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه کلا خیلی زشته آدم به بچش بگه نیایید خونمون اصلا نمیفهممشون ، بیچاره شوهرم دلم براش سوخت خیلی جلو ...

قسمت ماهم این بوده 🙂😄

من ازخدامه کلااین زنجیره قطع وپاره بشه دیگه هیچ وقت نبینمش ولی هر6ماه مجبورم به خاطرشوهرم اداهای خان ...

اشکالی نداره قشنگم من فک کن هرشب میرفتم کلی متلک و حرف و ایراد بود ازم خیلی ناراحتم روحم بدجور شکنجه شد 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
اشکالی نداره قشنگم من فک کن هرشب میرفتم کلی متلک و حرف و ایراد بود ازم خیلی ناراحتم روحم بدجور شکنجه ...

قطع رابطه کن بخداارامش داری من هر6ماهی دیگه تحمل میکنم

قطع رابطه کن بخداارامش داری من هر6ماهی دیگه تحمل میکنم

عزیزم ۹ ماهه قطع رابطه کردم روز خاکسپاری پدرم اومدن شبش اومدم دختر ۱ ساله و نیمه ام ببرم یهو پریدن بهم که چرااا انروز محلمون نذاشتی بهمون بی احترامی کردی فک کن روز خاکسپاری پدرم!!!!!منم گفتم دیگه همتون برام مردید 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

وای برو خداروشکر من ک هر روز اینجان یا شوهرم میگه پاشو بریم تازه عروسیم خواهر شوهرم راهنمایی میره میفرستن گاهی شبا بیان خونمون بخوابه اونم میاد زیر تخت ما

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

با سلام 

رفتارشون عجیبه ! ولی باید دید تو زندگیش چی بهش گذشته که عقده خود بزرگ بینی داره احتمالا خیلی تحقیر شده !! البته جدا از بحث ایشون امسال خیلی از خانواده های مذهبی رسمأ دید و بازدید را بعد از ۲۳ ماه رمضان یعنی از روز ۴ یا ۵ فروردین شروع کردند که برای من هم عجیب بود چون دید و بازدید که عروسی نیست و بزن بکوب نداره !!!

زن یعنی زندگی