2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19583 بازدید | 398 پست
نمیشه عزیزم نمیتونم از ارث حرف بزنم مامانم تازه فوت شده اگه اینو به بابام بگم میگه منتظره منم بمیرم

نه عزیزم منطقی حرف بزن .مام شهرستان یه خونه داشتیم مهمون به پولش نیاز داشتیم اما مامانم همش می‌گفت یادگاریه بلاخره من دلو به دریا زدم مامانمو برا فروش قانع کردم الان همون صاحب خونه شدیم مامانم با یک هشتم ارث یه چهار دیواری تو روستا خرید کم کم خرجش کردیم هم مامانم خونه داره هم ما صاحب خونه شدیم.ماماخدا بیامرزت طلا نداشت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونا هر چی میگم میگن چشم چون نیاز دارن به این پول داداشم و زنش گفتن میریم دفترخانه‌ به اندازه پولت د ...

تو میخوای یه دونگو چیکار کنی؟ فردا پول لازم باشی میتونی یه دونگتو بفروشی ؟ بعد اونا دارن طلا قرص میگیرن باید طلا پس بدن، طلا رو دم در هر زرگری و طلا فروشی بری نقده میشه در جا ،سودش از ملک بیشتره بعد قابلیت استفاده داره طلا نیندازی دست و گردنت .. رابطه خواهر و برادریتونم بهم میخوره ،فردا هی حرص میخوری اره زن داداشم تو خونه اش نشسته من طلامو دادم،هر جی بخره هر کاری کنه به چشمت بد میاد، حالا جاش ملک به نامت شده ها ولی چه فایده عملا پولت تا پنج سال ده سال اینده بلاک شده  و غیر قابل دسترسی هست که اینا شاید بخوان خونه رو بفروشن و جای دیگه بخرن،بعد سرمایه بیست سال کار کردنت هست یه جا میدی میره پشتت خالی نیشه و احساسات بدی پیدا نیکنی،خواهشا نکن اینکارو بهشونم بگو اینکارو چرا نمیکنی ، جای ارزونتر بخرن خب

نمیدادم

منم یه زمانی دلم سوخت کل داراییمو دادم داداشم یه مغازه زد

بعدها پولمو قطره قطره پس داد اونم خرج شد رفت

میتونستم باهاش ماشین بخرم طلا بخرم

دلت برای خودت بسوزه هرچند درکت میکنم خودمم برای همین دلسوزی چند بار کمک کردم به داداشم که بعدها پشیمون شدم

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

نه عزیزم منطقی حرف بزن .مام شهرستان یه خونه داشتیم مهمون به پولش نیاز داشتیم اما مامانم همش می‌گفت ی ...

چرا داره 

طلاهاش ولی دست داداش کوچیکه ست 

نگه شون داشته و میگه به هیچ عنوان نمی‌فروشمش تا .‌‌‌‌‌...

خیلی بدش میاد اسم بیاریم 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

آره همیشه همه ازم سو استفاده میکنن چون آدم ساده ایی ام واقعا

مرگ یه بار شیون یه بار

همین الان زنگ بزن بگو همون ۲۰۰ که گفتم قرض میدم باید با سودش برگردونی 

خودتو خلاص کن

همین جوری هم نده سفته بگیر ازشون به قیمت دو برابر

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

داداشت یه خونه ی امدازه ی پولش بخره بهتره

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

خواهرم مولتی میلیاردره جرات نکردن حتی یک میلیون ازش قرض بگیرن چون انقدر آدم قاطعیه همیشه میگه مالم ب ...

شما دلسوز نبودی

شما دخالت کردی

این چه محله ایه و این چه جاییه به خودشون مربوطه حتما ندارن که اونجا اجاره کردن

شما وقتی اینو میگی یعنی رو من حساب کن برو جای بهتر

اینکارو به هیچ عنوان نکنخودت باید اولویت اول زندگیت باشیاز این به بعدم نذار بقیه از پس اندازت باخبر ...

دقیقا من قراره به امید خدا یه مقدار  ارث مادری بهم برسه گفتم طلا یا ارز یا اینطور چیزا خریدم فقط قایم میکنم ،اولین نفر شوهرم و خانواده اش متوقع میشن ،حالا با شوهرم میجنگم ولی خانواده اش چی،از الانم بهش گفتم رو من هیچ حسابی نکن هر چی تا حالا بهت پول دادم و سوخت شده و برنگردوندی بسه دیگه

تو میخوای یه دونگو چیکار کنی؟ فردا پول لازم باشی میتونی یه دونگتو بفروشی ؟ بعد اونا دارن طلا قرص میگ ...

اینا چون به پول من شدیدا احتیاج دارن میگن ما نهایت ۲ سال توی اون خونه زندگی کنیم بعدش می‌فروشیم اندازه دنگ تو بهت پولتو میدیم ...

میگه یا اگه خواستی ماهی یک گرم طلا بهت پس میدم 

خلاصه که برای اینکه نیاز دارن قسم به آسمون و زمین میخورن...

چرا داره طلاهاش ولی دست داداش کوچیکه ست نگه شون داشته و میگه به هیچ عنوان نمی‌فروشمش تا .‌‌‌‌‌...خیل ...

یعنی چی چقدر خودخواه الان داداشتون این وسط گیر کرده سهم طلا رو اگه زیاده جدا کنین بنده خدا مشکلش حل بشه .سهم‌خودشو نفروشه

شما دلسوز نبودیشما دخالت کردیاین چه محله ایه و این چه جاییه به خودشون مربوطه حتما ندارن که اونجا اجا ...

خاک بر سرم 

خیلی احمقم 

واقعا مقصر منم 

همیشه مقصر بودم 

الانم یه گندی زدم نمیدونم چجوری جمعش کنم 

نه دختر خوب

اون دنگ هیچ وقت به کارت نمیاد

نه میتونی بفروشی به کس دیگه

نه برادرت خوب ازت می‌خره

رابطه ی خواهر برادریت بهم میخوره

با توجه به تنهاییت این پول به دردت میخوره

چطور این برادر دلش به ۲۰سال زحمت تو نمیسوزه 

هیچ مسئولیتی نداری هیچی

بدون عذاب وجدان بگو این کار بعدها مشکل میاره و بینمون بهم میخوره

ایشالا جور میشه

برن یه کم متراژ پایین تر بخرن

نکنیا

وگرنه بعدها به حرف ما میرسی که دیره

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

یعنی چی چقدر خودخواه الان داداشتون این وسط گیر کرده سهم طلا رو اگه زیاده جدا کنین بنده خدا مشکلش حل ...

آره واقعا همه سفت و سختن جز من 

جز منه احمق