2777
2789

تا ب امروز هزاران بار دعوامون شده.پریشب مامانم اینا میخواستن بیان عیدی ما زنگ زدن ما خونه بودیم اما میخواستیم بریم جای دیگه شوهرم گف بگو نیام ما میریم جای داداشم.دیشب هم بیرون بودیم زنگ زدن ک مامیایم. شوهرم گف با مامانم میریم خونه فلانی بگو ۱۰ دقیقا دیگه بیان.رفتیم ده دقیقه شد ۲۰ دقیقه.بعدش مامانم خبر دادم بیان خونمون.مامانم گف میایم.بعد ده دقیقه پیام داد فردا شب میایم.شوهرم صب کلی داد زد سرم رفتی خونه مامانت منت بزار بگو پرا نیومدین چرا ارزش قائل نشدین.

میگه خواهر ۱۵ سالت ازدواج کنه تو رو میزارن کنار بهت اهمیت نمیدن.گف اگ مامانت رو دوس داری بگو تموم کنیم.گف من داد نمیزنم میخوای ی جوری دادبزنم ک دست و پات رو گم کنی..واقعا میخوام تموم کنم دیگه نمیتونم با عصبی بودنش بسازم

میخوام برم خونه مامانم دیگه برنگردم نظرتون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو خونه خودت بمون محلشم نزاربهش حالی کن احترام خانوادتو نگه داره

بقرآن حالیش نیس ی وضعیه ک نگو ار اول همینجوری بود پشت خانواده ام زر میزده فقط بگین برم یا نه..؟

اعصاب نداره روانیه

مامانم شون نیومدن ک نیومدن بهتر ک نیومدن پیش این عفریته.

بعدش هم بهم میگه تو نفهمی میگه دندونت خراب شده برو از مامانت پول بگیر چون وقتی باهات ازدواج کردم دندونت خراب بود🚫🚫🚫🚫