2777
2789
عنوان

زن داداشمو انفالو کردم

1871 بازدید | 128 پست

۶ ماهه عقد کرده  همه جوره  در خدمتش بودیم  از طلاا تا کادو و .....

از حوصله خارج که بخوام دونه دونه شرح بدم

بماند که  کلا قدغن کرده حتی با داداشم حرف بزنیم

هم مادرم هم ما دو تا خواهرا

داداشمم تو جمعی که خانمش هستش مدام ما دو تا خواهرا و حتی مادرو پدرمو ضایع  میکنه!!

تو خلوت ب داداشم تذکر دادم  زن دادشم تا دید داداشم از اتاق میاد بیرون سریع  قهر کرده ازش پرسید چی گفت داداش ساده ی منم  دونه دونه  گذاشت کف دستش دختره شروع کرد به گریه و زاری!!@ رفتم گفتم عزیزم  من چند تذکر بهش دادم که  احترام شما و ما رو پیش شما  نگه داره  منتهی کمی لحن صدام بالا  بود دختره هر چی از دهنش دراومد گفت که سنت بالا و .....! منم اگه  جوابشو کامل میدادم کار ب جای باریک میکشید اومدم بیرون حتی به مادرمم که رفته بود جایی نگفتم که اوضوع بدتر نشه. .. با دااشم گذاشتن رفتن (قرار بود برن همون روز)

بدجور منو سوزوندن منی که  بیشتر از همه حتی جای خواهرم که پول کادو نداره و ...کادو خربدم  عیدی دادم  تو این شش ماه حتی حانواده شم واقفند بهم بی احترامی کرد!!

منم تا رفتن  رفتم اینستا و انفالوش کردم تا بلکه  بتونم بخشی از غرور از دست رفتمو تو اون چند روز برگردونم ( داداش ابله م بارها ًً ضایعمون کرد و خانمش هم هیچی  بهش نگفت) 

از وقتی فهمیده  افتاده ب جون داداشم که طلاق بخوام بگیرم فقط بخاطر این کار خواهرته!@ کلا رد داده این شش ماهه بازها سر هیچو پوچ  خانواده ی ما رو تهدید به  طلاق کرده

دو روز با مادرم سردرد داریم نمیدونیم این په اتیشی بود افتاد ب زنرگیمون! مادرم ۴۵ سال به مادرشوهر خدمت کرد خودم ۷ ساله عروسم  هر کاری دیدم بروم نیاوردم و واگذار کردم بخدا

ولی این دختره بطرز فجیعی نمک نشناسه و متاسفانه مادزشم نمیپذیره و برای این رفتارا کمکش میکنه

با این فرمون که دارن پیش میرن  احتمال  جدایی دارن انگار!!

دختره به ظاهر و یا خدا کنه  باطن دادشمو دوست داره ولی کامل با کمک مادرش اراده و مردونگی رو ازش گرفتن  طوری که مثل مسخ شده  ها انگار خودش شده عامل  تفرقه!! و اسم این حرکتو دو تایی گذاشتن  حمایت  ! در حالی که به عمرمون  ما دعوا نکردیم  با کسی که  بخواد از ش حمایت کنه‌

نمیدونم چی بگم  ممکنه باورتون نشه  همچین کیس هم وجود داره

باورم نمیشه  اصلا مادرو پدرم  اینطوری گزفتار شدن

هر دو هفته هم میان و مادرمو اذیت میکنه

به کوچکترین  حرکت مادرم حساسه میره  دو تا میزاره روش و به دروغ خبر چینی  میکنه!! و یا میفته ب جون داداشم که طلاق میخوام( انگار دعا و جادو جنبلی شده)

دیگه نگم براتون از خانوادهوی ما ساکت و مظلوم تر تو محله مون نیست  هیچی هم با وجود وضع  ن چندان جالب مالی براش کم نزاشتتیم  هم من هم  خانواده م

حوصله  ی شماتت زن داداشا رو ندارم خودمم عروسم

هر کی هر چی خواست بگه  از بس حالمون بد فقط خواستم جایی درد و دل کرده  باشم  راستش حوصله جواب دادن ندارم از قبل پوزش میخوام.

کامل نخوندم 

قطع ارتباط کنید 

فقط در مواقع ضروری مثل غریبه ها 

ولشون کنید برن پی کارشون 

اگرم جویا شدن بگید خودتون خواستید 

مارو به خیر و شمارو به سلامت

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط بگم خدا بهت صبر بده که تجربه مشابه خیلی داشتیم😅آدمو از فامیل همینا متنفر میکنن

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<به محیط زیست و آینده این کره خاکی فکر کنیم و کمی به فکرباشیم/I rather be lost in the lights✨️

فقط طلاقش بدید .بکشونیتش دادگاه پاسگاه ببینه.گوه میخوره از ترسش والا ..ان خانم پرو

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

تاپیک طولانی بود کامل نخوندم ولی در کل بعضی دخترا فک میکنن چون عقد کردند خانواده پسر باید عروس رو بذارن رو سرش و در مقابلش تعظیم کنن و کلا نازش رو بخرن احترام بذارن اونم فقط یک طرفه ،بهتزین کار همون کم کردن رابطه است

حالا زن داداش من میخواست باج بگیره و مادر پدرمو بچزونه نه میذاشت داداشم زنگ بزنه یا سر بزنه بچرو هم نشونشون نمیداد میگفت تو شبکه های اجتماعی هم حق نداری عکس بذاری که خانوادت ببینن 

فقط طلاقش بدید .بکشونیتش دادگاه پاسگاه ببینه.گوه میخوره از ترسش والا ..ان خانم پرو

کار ب دادگاه و پاسگاه برسه پسره میفته ب ... خوردن چون گیر مهریه و نفقه میفته

بعدشم معمولا داماد ب حرف خواهرش زن طلاق نمیده

بهترین کار فقط قطع رابطه است