2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19583 بازدید | 398 پست
آره ولی الان چون اونا به حساب اینکه من پول میدم زار و زندگی شونو فروختن برای مخالفت خیلی دیر شده فکر ...

مجبوری بدی دیگه . 

منم این اتفاق برام افتاد برادرم همون بار اول ک گفت طلاهاتو بده جاش طلا بهت میدم گفتم شرمنده شوهرمم رو طلام حساب باز کرده چند وقت دیگه باید دنبال خونه باشیم با خنده گفتم و همونجا تموم شد . ای کاش از اول میگفتی نه 

بگو خونه یه جلی ارزونتر بخرن. بخرن بدن رهن خودشون یه جای ارزونتر مستاجر بشن تا بتونن از رهن در بیارن ...

مشکل اینجاست ۸ سال جای ارزون و منطقه پایین زندگی کردن 

نمی‌خوان دیگه توی مجله پایین زندگی کنن 

واقعا هم منطقه شون افتضاح بود 

نمی‌خوان هم مستاجر باشن 

برای اونا انگار آخرین راهه برای خانه دار شدن 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل اینجاست ۸ سال جای ارزون و منطقه پایین زندگی کردن نمی‌خوان دیگه توی مجله پایین زندگی کنن واقعا ه ...

بایاتو بنداز جلو بگو بیاد سهم الارث پدریشو به قیمت مثلا200گرم طلایی که بعش دادی به قیمت روز ببخشه به تو هیچ ادعایی نداشته باشه

تو‌حرف نزن باباتو بنداز جلو 

اگر به توافق نرسید با پدرت بگو پس من ۲۰۰ قرض میدم

مجبوری بدی دیگه . منم این اتفاق برام افتاد برادرم همون بار اول ک گفت طلاهاتو بده جاش طلا بهت میدم گف ...

آره اونا تقصیری ندارن 

من با قاطع نبودنم اونا رو توی عمل انجام شده قرار دادم 

نمیدونم چیکار کنم 

اگه طلاهامو بدم پیشرفت زندگی خودم چی پس 

سودم از زحماتم چی میشه 

مخصوصا الان که طلا داره همبنجوری میره بالا 

اگه ندم چجوری تو روی داداشم نگاه کنم 

آره اونا تقصیری ندارن من با قاطع نبودنم اونا رو توی عمل انجام شده قرار دادم نمیدونم چیکار کنم اگه طل ...

خونهه چنده ؟ اشتباه کردی دختر . همش ضرره برای تو . ب داداشت بگو عروس طلاشو فروخت پشیمون نیست ؟ میترسم پشیمون شم بگو خونه رو نخر لفت بده طلا بره بالا بعدا همون یکمیلیارد کمکتون می کنم 

بایاتو بنداز جلو بگو بیاد سهم الارث پدریشو به قیمت مثلا200گرم طلایی که بعش دادی به قیمت روز ببخشه به ...

نمیشه عزیزم 

نمیتونم از ارث حرف بزنم 

مامانم تازه فوت شده 

اگه اینو به بابام بگم میگه منتظره منم بمیرم 

خونهه چنده ؟ اشتباه کردی دختر . همش ضرره برای تو . ب داداشت بگو عروس طلاشو فروخت پشیمون نیست ؟ میترس ...

تا کی لفت بده ؟

بنظرت تا برج ۳ صبر کنن خوبه ؟

آره اونا تقصیری ندارن من با قاطع نبودنم اونا رو توی عمل انجام شده قرار دادم نمیدونم چیکار کنم اگه طل ...

اسی 200که راضی بدی درسته .اگه بابات آدم منطقیه بگو جهیزیه نمیخوام اندازه 800میلیون وام یا طلای اقساطی یا گوشی بردارین بفروشین دست به طلاهات نزن اما 1میلیترد رو هر جوری شده جور کن .اگه الان بگی نه کدورت پیش میاد چون قبل از فروش طلا و ماشین باهات مشورت کردن شما سکوت کردی

عزیزم فقط شما مقصر نیستی

اونا هم دیدن شما قاطع نیستی نه میگی نه میگی اره گفتن بندازیمش تو فعل انجام‌شده

من از کسی بخوام پول بگیرم تا بله قطعی نگیرم روش حساب باز نمی‌کنم

اونا هم از شل بودن و سادگی شما سوء استفاده کردن 

انقد خودتو سرزنش نکن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

عزیزم فقط شما مقصر نیستیاونا هم دیدن شما قاطع نیستی نه میگی نه میگی اره گفتن بندازیمش تو فعل انجام‌ش ...

آره همیشه همه ازم سو استفاده میکنن 

چون آدم ساده ایی ام واقعا