2777
2789
عنوان

خانما به سنگینی چشم اعتقاد دارین

464 بازدید | 67 پست

حقیقتش یه چیزی رو میخوام بگم

ما هروقت میریم جایی که یه بنده خدایی از نزدیکان همسرم هست بعدش تا حداقل ۱۲ ساعت یا حتی گاهی یه روز من حالم بده. هم من هم همسرم یجورایی. 

انگار اون ادم سنگینی و انرژی منفی نگاهش به زندگی ما به قدری زیاده که با اینطور میشیم.

راه حل یا تجربه ای دارین بگین؟

خدا خیرتون بده براتون صلوات میفرستم.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره روانشناس عزیزی هم تایید کرده که چشم زخم وجود داره اون که دیگا آخوند نیست بگن خرافاته

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

هربار صدقه بده

و ان یکاد

چهارقل

آیت الکرسی بخون

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

آیت الکرسی و یک سری ذکر که برای چشم زخم هست و صدقه و زیارت عاشورا 

منم این تجربه رو داشتم و یکی از اقوام و میدیدم یک هو بهم می‌ریختم.. البته الان بهتر شده.. خیلی بامزه بود تا از خونشون در میومدیم حالمون گرفته بود و و حتی گاهی دعوا میکردیم

آره روانشناس عزیزی هم تایید کرده که چشم زخم وجود داره اون که دیگا آخوند نیست بگن خرافاته

اره عزیزم

خب چیکار کنیم که در امان بمونیم...

بخدا هربار شده تا همین مدت ما حالمون بد بوده.

متاسفانه چون نزدیکه امکان قطع ارتباط کامل نداریم مگر دیگه کار به جاهای باریک بکشه.

ولی این آدم وااااقعا چشمش سنگین و عجیبه اصلا باورت نمیشه.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم