2777
2789
عنوان

خانما به سنگینی چشم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 67 پست

قطع ارتباط کن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اعتقاد دارم 

فقط 46 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌚💫Big goals                                                             "تیکر برای بارداری نیست"                                                          وقتی وسط دعوا دیگه ریپ نزدم بدون به این نتیجه رسیدم که    " جواب ابلهان خاموشیست"😉

بیشتر ببینید
صدقه بزار کنار

بخدا میذاریم.

همین ماه همسرم یک میلیون کنار گذاشت واسه صدقه.

ولی من خمسمو تاحالا درست حسابی ندادم ممکنه از اون باشه؟

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

من ب هرچی اعتقاد نداشته باشم ب چشم اعتقاد دارم چون کشیدم

همین الانم ماجراهارو مجبورم برا دوستم برعکس تعریف کنم😂ردخور نداره کسی اذیتون کرد بسپارین بهش چشم بزنه😂😂😂

آره خیلی اعتقاد دارم دیدم به چشم خودم توی قرآن هم نازل شده آیه واسه چشم زخم در حدی زندگی آدم خراب میکنه وحتی میتونه باعث مرگ کسی بشه

عزیزم هروقت میخواد برید جایی ان یکاد بخون4قل،صلوات بفرست

هربار صدقه بدهو ان یکادچهارقلآیت الکرسی بخون

دیشب یادم رفت حرز امام جوادمو ببندم 

یفنی هربار اون ادمو میبینیم همونجا صدقه بدیم یا همون اول ماه کافیه؟

آیت الکرسی و یک سری ذکر که برای چشم زخم هست و صدقه و زیارت عاشورا منم این تجربه رو داشتم و یکی از اق ...

وای دقیقااا.

خیلی عجیبه قبلا دقت نمیکردم الان تازگی بیشتر متوجه میشم

حرز امام جواد دارم...

بخدا میذاریم.همین ماه همسرم یک میلیون کنار گذاشت واسه صدقه.ولی من خمسمو تاحالا درست حسابی ندادم ممکن ...

ربطی به خمس نداره اینجور آدمها دو دسته اند 1دست خودشون نیستش وچشم زخم وچشم شور هستند 2کسانی که حسادت میکنند بهت حالا به هر دلیلی عزیزم

دقیقا این حس را دارم الان اومدیم مسافرت جرایم زنگ زد عید را تبریک بگه به یه حالتی گفت خوش ب حالتون ...

جاری‌تون؟

حتما صدقه کنار بگذارین...

وایعا نمیفهمم چرااا بعضی ها از لفظ"خوش بحالتون" استفاده میکنن؟

خدا انشااله چشم همرو سیر کنه که انقدر به خوشی دیگران و موفقیت‌هاشون چشم نداشته باشن...

من از طلسمی جادو و.اینا، ب چشم زخم خیلی اعتقاد دارم اثراتش هم تو زندگیم دیدم....

میشه بگین،چطور تونستین از خودتون دور کنین؟

صدقه  واقعا تاثیرشو کم میکنه ولی همچنان من گاهی سنگینی رو حس میکنم نمیدونم چی‌ار کنم