2777
2789

خیلی دلم میخاد برم بهش بگم حلالم کن اما غرورم نمیزاره

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

اگه مطمئنی کار اشتباهی کردی دیگه غرور معنی نمیده .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم وضعیتم عین توعه... و میدونمم دوسم داشت از ته قلبش اینو با دوست و استخون درک کردم 🥲💔

دقیقابعدازاون دوست داشتن واقعی ندیدم خیلی مرد بود امابچگی کردم بعد فهمیدم چقددوسش داشتم اما کاری ازدستم برنمیاد

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
اگه مطمئنی کار اشتباهی کردی دیگه غرور معنی نمیده .

نمیگم همش من مقصر بودم اما کاری که برادرم درحقش کرده بود و نتونستم به همه بگم و گفتم برادرم انجام نداده 

بیشتر ببینید
وضعیت سه سال پیش منو داری کارما زد فرق سرم

منم زده بعدازاون زندگی نکردم دلم شکست حالم بد

بیشتر ببینید
وضعیت سه سال پیش منو داری کارما زد فرق سرم

عزیزم تو چیکارکردی

بیشتر ببینید
اشتباه نه ولی نمیتونم باهاش ادامه بدم به خاطر شرایط عجیب غریب خودم و اونم میگم حس کردم با دوست و است ...

قشنگ شرایطتو بهش توضیح بده و ازش معذرت خواهی کن و کات .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
دقیقابعدازاون دوست داشتن واقعی ندیدم خیلی مرد بود امابچگی کردم بعد فهمیدم چقددوسش داشتم اما کاری ازد ...

دقیقا من🥲 

ببین من پسش نزدم ولی دیگ باهاش خیلی غریبه شدم خیلی سرد 

اونم فقط گفتم به خاطر شرایط عجیب غریب خودم 💔 

واقعا میگیم چرا خدا باید این بچه رو این موقع سر راه من میذاشت.... میدونمم تو دنیا اون هیچ حامی واقعی ای نداره و این حالمو بیشتر از همه چیز بد میکنم.... 

دقیقا من🥲 ببین من پسش نزدم ولی دیگ باهاش خیلی غریبه شدم خیلی سرد اونم فقط گفتم به خاطر شرایط عجیب غ ...

ای خدا منم همینطور خیلی‌دلم میخادبرم سراغش ازش حلالیت بگیرم

بیشتر ببینید
نمیگم همش من مقصر بودم اما کاری که برادرم درحقش کرده بود و نتونستم به همه بگم و گفتم برادرم انجام ند ...

خب این دیگه نامردی بود خداوکیلی .

بهتره عذرخواهی کنی

بیشتر ببینید