2777
2789
عنوان

خانما به سنگینی چشم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 67 پست
اره راست میگین.چشم بد واقعااا تاثیر میذاره اگه من بگم بهتون چه اتفاقایی سر همین چشم زخم سر خواهرم نی ...

چه اتفاقاتی برای خواهرتون افتاده عزیزم

منم از دعای خیر بقیه هستش که هنوز زنده موندم چندبار مرگ جلوی چشام دیدم

باورت نمیشه گلم با شوهرم خوبیم بگو وبخند بعد میاییم خونه سر یه شوخی بحث میشه وهر2فهمیدیم از چشم زخم هستش ودوری میکنیم اما احوالات زندگی آدم رو از دور میشنوند یا ماشینمون رو میبینند هرچند سختیها وکارکردن رو دیگه نمیبینند وقتی اونا زیرکولر وکنار بخاری در حال استراحت هستند ما سرکاریم

حتی شده غریبه هم چشم زخم باشه اینم برام ثابت شده

ائمه هم گفتند افرادی که بر اثر چشم زخم مردن خیلی زیاد هستند شنیدید دیگه این رو

بخدا میذاریم.همین ماه همسرم یک میلیون کنار گذاشت واسه صدقه.ولی من خمسمو تاحالا درست حسابی ندادم ممکن ...

فک نکنم.تلقین هم خیییییلی مهمه.اصلللللااا ب سنگینی چشم کسی فکر نکن چون انرژیه و میاد سمتت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزمخب چیکار کنیم که در امان بمونیم...بخدا هربار شده تا همین مدت ما حالمون بد بوده.متاسفانه چون ...

اسپند دود کنین و صدقه بدین 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
دیشب یادم رفت حرز امام جوادمو ببندم یفنی هربار اون ادمو میبینیم همونجا صدقه بدیم یا همون اول ماه کاف ...

من هر دفعه میدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ممنونم فکر خوبیه...من همیشه اول ماه میدادم ولی مثل اینکه باید تعدادش بیشتر بشه

سلام‌یه‌توصیه‌دوستانه‌دیگه‌این‌همون‌موقع‌۳‌بار‌لا‌حول‌ولاقوت‌الا‌بالله‌العلی

العظیم‌اگه‌برطرف‌نشد‌سوره‌عادیات‌ودر‌آخر‌اگه‌اون‌سنگینی‌حس‌کردید

سوره‌جن‌بخونید‌ولی‌قبلش‌صدقه‌بدهید

سلام‌یه‌توصیه‌دوستانه‌دیگه‌این‌همون‌موقع‌۳‌بار‌لا‌حول‌ولاقوت‌الا‌بالله‌العلیالعظیم‌اگه‌برطرف‌نشد‌سور ...

ممنونم حیلی لطف کردین

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم