2777
2789

همسرم یکساله با خانوادم رفت امد نداره اصلا قهره مثلا باهاشون حتی عید هم نرفت. امشب تولد نوه خواهرمه همه رو شام دعوت کرده همسرمم نمیره دیروز رفت کادو خرید گفت میخواید تو و دو تا بچمون برید گفتم تو ک نمیری گفت شما برید ولی اگه نرید بهتره. دیشب خواهرام میگن ولش کن مردها رو همیشه این ادابازی در میارن بچه هات گناه دارن خودتو بچه ها بیاین. بنظرتون چه کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس منو بچه ها هم نریم؟دخترم همش میگه مامان تولد ملیناست بریم

چرا نباید برین عزیزم برین انشاالله خوش بگذره بهتون 

من خودمو گفتم نمیرم چوه تو هیچ جمعی همسرم نباشه انگاری بین ی عده غریبه نشستم حتی اگر خونواده خودم باشن

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️

چرا نباید برین عزیزم برین انشاالله خوش بگذره بهتون من خودمو گفتم نمیرم چوه تو هیچ جمعی همسرم نباشه ا ...

من میگم نرم فکر کنم بهتره تاحالام تنها بدون اون جایی نرفتم

چرا نباید برین عزیزم برین انشاالله خوش بگذره بهتون من خودمو گفتم نمیرم چوه تو هیچ جمعی همسرم نباشه ا ...

عید دیدنی خودش ما رو برد رسوند خونه پدرم بعد چندساعت ک برگشتیم کوفتمون کرد قهر کرد و قیافه گرفت

عید دیدنی خودش ما رو برد رسوند خونه پدرم بعد چندساعت ک برگشتیم کوفتمون کرد قهر کرد و قیافه گرفت

اوه پس ولش کن نرو باز برگردی بخواد برات چشم و ابرو کج کنه اعصابتم به هم بریزه 

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️

عزیزم کادو خریده معلومه دوست داره بیاد باهاتون

یک سال واسه قهر واقعا زیاده بگو بخاطر بچه ها بیا باهم بریم ما الگوی این بچه ها هستیم بذار توی تصورشون هم که شده الگوی خوبی باشیم 

عزیزم کادو خریده معلومه دوست داره بیاد باهاتونیک سال واسه قهر واقعا زیاده بگو بخاطر بچه ها بیا باهم ...

اصلا فایده نداره گلم اون حای با خانواده خودشم قهره.

یه چیز دیگه گلم اینکه دیروز کادوی بچه رو بردم دادم یه دست لباس خریده بودم کمی کوچک بود واسش بلوز و شلوار بود . خواهرم گفت اگه کوچک باشه خودمون عوض میکنیم. اگه همسرم راضی شد و نجبور شدم بخاطر بچه ها با بچه هام تنها برم دست خالی زشته برم نه؟ دوباره پول پاکت بزارم ببرم؟