2777
2789
عنوان

خانما به سنگینی چشم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 67 پست
من ب هرچی اعتقاد نداشته باشم ب چشم اعتقاد دارم چون کشیدم

کاش بگین چی شد و چیکار کردین بقیه هم بدونن...

والا من دقیقااا تا ۲۴ ساعت همچنان نگاه اون ادم و تاثیرشو تو زندگی مون حس میکنم. 

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نزدیکیم نمیشه...هرچند همسرمم متوجه شده.

خب انقد باشید که به چه قیمتی 

بهونه بیار حداقل 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
من تو برخورد بااین آدما وقتی دورشدم ازشون سریع نمک میخورم یکم و اگ تونسم اسپند دود میکنم

چه جالب نمک رو نشنیده بودم

اسپند من هم باید دود کنم ممنونم.

صدقه هم میدم ولی نمیدونم چقدر باید داد همون اول ماه کافیه یا هربار اون ادم رو میبینی صدقه بدی

همین الانم ماجراهارو مجبورم برا دوستم برعکس تعریف کنم😂ردخور نداره کسی اذیتون کرد بسپارین بهش چشم بز ...

وای از کجا فهمیدین دوستتونه؟

منم قشنگگگ فهمیدما.

اصلا چیز عجیبیه.

ما خداروشکر انقدررر صدقه میدیم روی روند زندگی کلیمون تاثیر نداشته ولی تا ۲۴ ساعت باور کن حالمون بده.

طوریکه گریه میکنم. یا بحثمون میشه یا دلم اشوبه انگار دارن رخت میشورن خیییلی حالم بد میشه. هم من هم همسرم

آره خیلی اعتقاد دارم دیدم به چشم خودم توی قرآن هم نازل شده آیه واسه چشم زخم در حدی زندگی آدم خراب می ...

ممنونم چشم حتما اینکارو میکنم راست میگین...

کاش بگین چی شد و چیکار کردین بقیه هم بدونن...والا من دقیقااا تا ۲۴ ساعت همچنان نگاه اون ادم و تاثیرش ...

ببین من فقط فاصله گرفتم ازش و گهگاهی ک باهاش حرف میزنم ب هیچ عنوان با آب و تاب صحبت نمیکنم

سلام ‌هر‌وقت‌خواستید‌جایی‌برید‌قبلش ‌صدقه‌بدهید‌

ممنونم فکر خوبیه...

من همیشه اول ماه میدادم ولی مثل اینکه باید تعدادش بیشتر بشه

ربطی به خمس نداره اینجور آدمها دو دسته اند 1دست خودشون نیستش وچشم زخم وچشم شور هستند 2کسانی که حسادت ...

جفتش باشه فکر کنم تاثیرش دوبرابره هوف..

خب انقد باشید که به چه قیمتی بهونه بیار حداقل

الان خیلی کمتر شده.

حقیقتش امشب همسرم خودش گفت ارتباطمون رو باهاش کمتر کنیم...

با اینکه فامیل نزدیک همسرمه.

بسکه این آدم منفی و بدنظره. بخدا ندیدم مثلش.

وای از کجا فهمیدین دوستتونه؟منم قشنگگگ فهمیدما.اصلا چیز عجیبیه.ما خداروشکر انقدررر صدقه میدیم روی رو ...

من موهامو باز کردم بهم گفت چه موهای بلندی کاش موهاتو داشتم مثل گیسوکمند موهاتو پرت کن نامزدت بگیره همون روز با نامزدم بحثم شد موهامو کشید

سرکلاس بودیم گفت گوشیت خوش ب حالت ف ی ل ت ر روشن‌ شارژ برقیتو کم نمیکنه چ گوشی داری گوشی سوختتتتتت من الان گوشی ندارم😂

یا بهم گفت خوش ب حالت رانندگی یادت داده نه بار رانندگی کردم چیزیم نشد بار دهم ک این گفت تصادف کردم

یا سرما خورده بود گفت خداروشکر خوب شدی یک هفته سر جا افتادم😂

بنده خدا همیشه بهش میگم چشای سبزت نیش میزنه😂😂

ببین من فقط فاصله گرفتم ازش و گهگاهی ک باهاش حرف میزنم ب هیچ عنوان با آب و تاب صحبت نمیکنم

منم همینطور خیلی کم صحبت میکنم ولی چه کنم که اتفاقات رو از فامیل همسرم متوجه میشه...

یا با یکی دیگه صحبت میکنم اون میشنوه

من موهامو باز کردم بهم گفت چه موهای بلندی کاش موهاتو داشتم مثل گیسوکمند موهاتو پرت کن نامزدت بگیره ه ...

وااای یا حسینننن.

من باشم کلا قطع ارتباط میکنم جدی خطرناکن این ادمااا.

توروخدا ارتباطتو قطع کن من دلم واست یطوری شد...

من مجبورم با این ادم یطوری طی کنم ولی شما که دوستته به نطرم بهترین راه دوریه

وااای یا حسینننن.من باشم کلا قطع ارتباط میکنم جدی خطرناکن این ادمااا.توروخدا ارتباطتو قطع کن من دلم ...

کلا دوست من نازک نارنجیه مثلا در حالت عادی کسی بهش تو بگه نفرین میکنه 

من ارتباطمو کم کردم

دیگه باهاش حرف نمیزنم

چون بدم میاد نفرین میکنه مردمو

از حسادت کار بقیه رو خراب میکنه