2777
2789
عنوان

شوهرم قسم میخوره ازعیدپارسال تاامسال ماهی4تومن خرجمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 11395 بازدید | 214 پست
چهار تا حالت داره یا شوهرت دروغ گفته یا خودت دروغ میگی یا غذا یه وعده در روز و بی کیفیت می خورید یا ...

فقط یه حالت داره 

دروغ 

.

.۸۰گرم ابشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.

.

متفرق شید 

ایسگاتون کرده 

😂

وای ی سالن بری بیای عزیزم کم کم ۴ تومن از دست آدم‌میره لباس که دیگ نگم برات بعد شما با دوتا بچه ماهی ...

نه عزیزم من منظورم شکم بود نه خرجای دیگه 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما دور بریاتون هواتونو دارن خوراکی میارن براتووون  من و همسرمم دو سه ماه اول ازدواجمون اقد در رفاه بودیم چون همه چی برادرم اورد و خرج زیادی نداشتیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

بیشتر ببینید
شما همونی نیستی که درجه یک ترین اجیل رو ارزون میخری و کلا خیلی راضی هستی از همه چیز؟....

دیروز خداشاهده یک کیلو اجیل چهارمغز خریدیم قیمتش 1/150 میلیون

نمیدونم این خانم چطور با کمتر از پونصد تومن اجیل خوب خریده

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

بیشتر ببینید
شما کجایین؟عجیبه این حجم اررزونیتونمنم سیب خریدم 89 هر کیلوکیوی 180 کیلوییسیب 30 تومنی هم مگه هست؟سی ...

زنجان

بله هست ما خریدیم خیلیم خوبه سیبش

۴۰ ۴۵ هم بود ولی ما زیاد خریدیم از همین خریدیم

کیوی که اینجا هم ۱۶۰ ای هست هم ۲۴۰ همه جا گرونه

دیروز خداشاهده یک کیلو اجیل چهارمغز خریدیم قیمتش 1/150 میلیوننمیدونم این خانم چطور با کمتر از پونصد ...

کنتور نمیندازه که

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
دیروز خداشاهده یک کیلو اجیل چهارمغز خریدیم قیمتش 1/150 میلیوننمیدونم این خانم چطور با کمتر از پونصد ...

خب من نمایشگاه بهاره بودشانسم یه بارارزون گیرم اومد😄

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است