2777
2789

گیررر دادم به شوهرم فرش ابریشم گرفت خدا تومن. به رنگ مبل ها نمیاد نو به نو جمعش کردم. تناژ هاشون فرق داره.‌دو تا قهوای متفاوتن. یکی آجری یکی نسکافه ای.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

مبارکد باشه به دلخوش .چرا استفاده نمیکنی گلم برو گردش درون شهری .خریدات ..خیلیم کاره خوبی کردی .پولتو نگه نداشتی که الان ارزش پولت کمتر میشد ..همیشه وسیله نیازه..حرف دهن مردمم نکن هر کاری کنی چیزی میکن 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسنس حلرزون کوزارکس کلی پول دادم گرفتم صورتم حساسیت نشون داد و دونه زد الان مونده یه گوشه

دوستان شما اشتباه نکنید مخصوصا اگه پوست چرب و مختلط دارین

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
گیررر دادم به شوهرم فرش ابریشم گرفت خدا تومن. به رنگ مبل ها نمیاد نو به نو جمعش کردم. تناژ هاشون فرق ...

میتونی اون روفرشی کش دارا هستن هم رنگ و ست بندازش روشون 

میتونی اون روفرشی کش دارا هستن هم رنگ و ست بندازش روشون

شوهرم انقدر تیکه بارم کرد که روم نمیشه بازش کنم دیگه😅😅😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مبارکد باشه به دلخوش .چرا استفاده نمیکنی گلم برو گردش درون شهری .خریدات ..خیلیم کاره خوبی کردی .پولت ...

ممنونم جانم ❤️🌱

ارزشش که اومده پایین با شرایط رکود ولی فعلا نگه اش داشتم از دیشب اینجا گفتم به فکر تغییر خودم افتادم اینقدر که دوستان انرژی دادن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزمم اشکال نداره ..یکم خودت پول پسنداز کن بخر خیلیم قشنگن .

ممنون گلم.‌توفکرش میرم انشاا...👌👌

ممنونم جانم ❤️🌱ارزشش که اومده پایین با شرایط رکود ولی فعلا نگه اش داشتم از دیشب اینجا گفتم به فکر ت ...

عزیزمم نگهش دار وسیله خوبه والا ..برای رفت امد بچه و خودت ..تازه کلی ادم روحیش عوض میشه