2777
2789
عنوان

چرا همه کاسه کوزه ها سر من میشکنه

316 بازدید | 33 پست

چرا وقتی من کوچیکترین بی احترامی نکردم 

کوچکترین حرفی نزدم با من بد شدن 

در. حالی که آبجیم هر چی از دهنش در اومده بهشون گفته اونو دوس دارن

چرااا واقعااااا

دلگرفته 😭

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

هرچی بی حیاتر باشی ببشتر احترامتو دارن

هعییییی

کاش منم بی حیا بودم پس 🥲💔

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا بوده همین بودا همیشه سلیطه ها مورد احترام ترنچون ازشون حساب میبرن

پس من الان چیکار کنمم

نمیتونمم باهاشون بد بشمممم 

چقدر اسکلم خداااا😭😭

عب نداره

چرا عب نداره😭

من بدبخت حتی نمیتونم باهاشون کمی سرسنگین رفتار کنم که...

من یه جاری دارم خدا شاهده هرررررچی به دهنش برسه میگ هرچی ها . در اخر مادرشوهرم یه روز گفت نه فلانی ساده س هیچی تو دلش نیست دل پاکه ولی تو موزی هستی😐😂😂😂

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر مینالی

چون دیگه نمیتونم تو خودم بریزم 

عینا ب چشم دیدم و درک میکنم

یکی از خاهرام با اینکه بارها بد رفتاری کرده یا تیکه انداخته اما نمیدونم چرا عزیزتره . خدانکنه ی استکان بشوره هزار بار تشکر میکنن 

حالا تو از صب خودتو جر بده خونه رو تمیز کن اخرش ی دستت درد نکنه میگن ‌و تمام 

یا اگ خاهرم بره بازار ی خودکار بخره ۸ تومن ب مامانم میگ ۸۵۰۰ . پول اسنپشم میگیره

اما من ی کیسه برنج با پس انداز خودم بخرم ک میدونن هم واقعا دستم خالیه هیشکی ب روش نمیاره تازه میگن برنج خوب نبود دیگ از این نگیر

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من یه جاری دارم خدا شاهده هرررررچی به دهنش برسه میگ هرچی ها . در اخر مادرشوهرم یه روز گفت نه فلانی س ...

😑😑واییییییی

دقیقااا حرفی که من زدنننن

خدا شاهده من کل زندگیم رو براشون گزاشتم ولی ...

مگه کی هستن اونا 

که انقدر مهمن؟ 

فدای سرتون 

نون شما که دست کسی نیست 

دوست نداشته باشن 

چیزی از شما کم نمیشه 

داشته باشن 

چیزی اضافه نمیشه بیخیالش

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
عینا ب چشم دیدم و درک میکنمیکی از خاهرام با اینکه بارها بد رفتاری کرده یا تیکه انداخته اما نمیدونم چ ...

دقیقااااا

چه تو خونه 

چه تو فک و فامیل آبجیم عزیز تره،

حسودی هم نمیکنما البته حسودی هم کنیم حق دادیم 

من همیشه احترام نگه دارم مودب باشم 

آبجیم رک جواب میده 

اصلا بد رفتاری میکنه 

ولی بازم اونو دوس دارن 

هعیییی

مگه کی هستن اونا که انقدر مهمن؟ فدای سرتون نون شما که دست کسی نیست دوست نداشته باشن چیزی از شما کم ن ...

درست میگی عزیزم 

ولی کاش منم بلد باشم مثل قبل مو دب و مهربون رفتار نکنم باهاشون کاشششش 🥲