2777
2789
عنوان

شوهرم قسم میخوره ازعیدپارسال تاامسال ماهی4تومن خرجمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 12645 بازدید | 214 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط مرغ وگوشت ومیوه ماهی نخریدم امسال اجیل هم نه خودم مغزیجات داشتم فقط خوراک گلم پوشاک هم اکثراقسطی ...

ینی کل سال مرغ و گوشت و میوه و ماهی نخوردین ؟؟؟

پس چطور زندگی کردین؟

پر بازدید شدن به چه قیمتی 

خجالت داره بخدا 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

خیار دیشب کیلو ۹۰ سیب ۱۳۰ سیب زمینی ۸۰ چجوریه ؟واسه ما ک خیلی باید ازهمه چیز بزنیم تا امورات ب ...

چقدر گرون. کجایید؟ خیار ۵۰

سیب۷۰

سیب زمینی ۳۵ تا ۵۰ هست

این قیمتا برای بهترین کیفیت میوه هست وگرنه  سیب کوچیکتر ۳۰ تومنم هست

مادربزرگ 85 ساله ی منم خرجش بیشتر از 4 میلیون میشه ماهی مگه میشه چهار نفر آدم فقط ماهی 4 تومن خرج کن ...

برای مام 4یا کمتر میشه چون گوشتو مامانم میده اهل مغزیجات نیستیم .میوه و سبزی گهگاهی برنج نیم دونه می‌خریم  حبوباتم مامانم میده دو نفریم اما این جوری که اسی تعریف می‌کنه یعنی همه چی فراهمه شک برانگیزه بعدم من روزی یه وعده غذا میخوریم .

ینی کل سال مرغ و گوشت و میوه و ماهی نخوردین ؟؟؟پس چطور زندگی کردین؟پر بازدید شدن به چه قیمتی خجالت د ...

گفتم فقط مرغ وگوشت ومیوه خریدیم ماهی نخریدم بادقت بخون

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
یعنی ماهی ۶ میلیون اضافه میاد اونوقت تو ۶ ماه یعنی کلاً ۳۶ میلیون،با ۳۶ میلیون ۸۰ گرم طلا ؟!!!!!!!!! ...

میگه ماهی ۴۰ میل حقوقشه با ۴ تومن خرج خورد و خوراک بشه ماهی ۳۶ پس انداز میکنن

گلم این اسمش زندگی کردن نیست و اون پولی که جمع شده هم بهش نمیگن پس انداز ! میگن زندگی با حسرت ! اینکه در امد دارید اما تغذیه با کیفیت نه ! تفریح نه ! لباس قسطی ! 

شما اگه نون و ماست هم بخورید شبانه روز ! حسرت یه اسباب بازی و شهر بازی رفتن رو بچه هاتون داشته باشن ، باز 4 کمه ! هزینه پوشک بچه هم نمیشه !

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

یعنی حس میکنم با تمام تاپیکهات همه رو ایستگاه میکنی و داری ریز ریز میخندی

من قسم به همین ماه رمضونی خوردم باورش باخودت دوست عزیز🌷

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
چقدر گرون. کجایید؟ خیار ۵۰سیب۷۰سیب زمینی ۳۵ تا ۵۰ هستاین قیمتا برای بهترین کیفیت میوه هست وگرنه سیب ...

الکی نگو دیگه سیب درجه یک کیلویی ۱۵۰ تهرانیم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خب همیشه ازفروشگاه های بزرگ وتره بارمیخره

وا  همه از فروشگاه میخرن😐

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

هیچکدوم بخدادروغم چیه

انقدر خدا رو قسم نخورید

شما کلا جنجال دوست داری

یه تاپیک میزنی آجیل خوب گرفتیم کیلو 400

یه تاپیک میزنی مادرشوهرم وسیله میفرسته انقدر که به همسایه و خانواده میدم باز زیاد میاد

اینم از این تاپیک 

همه داریم تو یه کشور زندگی می‌کنیم و کم و بیش از هزینه ها خبر داریم

امکان نداره تاکید می‌کنم امکان نداره با ماهی 4تومن 4نفر بتونند خوب بخورند خوب بپوشند

وقتی فقط مرغ کیلویی 90 به بالاعه 

ماهی 200 به بالاعه

برنج 150 به بالاعه......

بس کن و به شعور مخاطب احترام بزار

فقط 4قلم میوه صیفی جات سیب زمینی پیاز بگیری در ماه بالای 2میلیون برای 4نفر در میاد

بقیه که به کنار

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏