2777
2789
عنوان

شوهرم قسم میخوره ازعیدپارسال تاامسال ماهی4تومن خرجمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 12645 بازدید | 214 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روزی دوبارغذادرست میکنم بخداخودم توهنگم چون قسم خوردباورکردم😄

کاش راست باشه🥲

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
4براشکم فقط هزینه های دیگه که نه

من آقا هستم یه چیزی میگم خودتون حساب کنید اگر دونفر باشید نه بیشتر هر روز هم تخم مرغ بخورید سه وعده و هر نفر یکی میشه روزی ۶ تا تخم مرغ . روزی هم ۱ نان بخورید نه بیشتر تخم مرغ دونه ای ۵.۵ نان دونه ای ۱۰ ببینید چند میشه ؟ حدودا میشه ۱.۳۰۰ . گوشت و مرغ و حبوبات و سبزی و کره و پنیر و ماست و ........به کنار . بنده خدا یه چیزی گفته چرا فکر می‌کنید درسته ؟

عزیزم توی پیامتون گفتید گوشت و مرغ و میوه و ماهی نخریدیم شاید هم من اشتباه خوندم

نه گفتم فقط ماهی یه سال نخریدیم سالای قبل میخریدیم امسال نه واقعیت دروغ چرابگم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
چقد گرونه تهرانین؟اینجام گرونه ولی اینقدر نیسخیار ۴۵، سیب ۳۰ هم بود ۳۵ هم، سیب زمینی ۳۲ خریدیم

خوش بحالتون امروز سیب میخواستم بخرم یه جا گفت 75یه جا گفت105.کیلویی 75رو 5تا دونه خریدم شد 93سیب زمینی زیر 50نیست

باور نمیکنم اصلا

بالاخره چهار نفرین گوشت و مرغ ک میخرین 

بالاخره هزینه بچه زیاده

بعد شما خودت از پارسال یعنی هیچ خرید لباس برای خودت یا بچه هات نداشتی؟؟ 

هیچ هزینه درمانی نداشتین؟ 

پس ببین باور کردنی نیست

من آقا هستم یه چیزی میگم خودتون حساب کنید اگر دونفر باشید نه بیشتر هر روز هم تخم مرغ بخورید سه وعده ...

چون دروغی نگفته همه روریزحساب کرده😄

هیچکدوم بخدادروغم چیه

الان دیدم نوشتی مادرشوهرت برات اقلام خوراکی میفرسته 

خب دیگه 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

وای ی سالن بری بیای عزیزم کم کم ۴ تومن از دست آدم‌میره لباس که دیگ نگم برات بعد شما با دوتا بچه ماهی ۴ تومن قسط دادید تازه طلاعم خریدید ،واقعا ایران زندگی میکنید میشه راز پول جمع کردنتونم بما بگید۰😁

باور نمیکنم اصلابالاخره چهار نفرین گوشت و مرغ ک میخرین بالاخره هزینه بچه زیادهبعد شما خودت از پارسال ...

من گفتم هزینه خوراک فقط چیزای دیگه که نه 

وااااتفاقااصلااهل حاضری خوردن نیستیم به هیچ وجه

عزیزم چهار نفر هستید  

اول بگید چند بار در هفته   مرغ و گوشت درست میکنی؟

هر بار به چه اندازه برنج بار میزاری؟مثلا چند تا لیوان فرانسوی برنج خیس میدی؟ یک کیلو مرغ چند بار درست مبکنی؟

خدایا توروخدا😓