2777
2789
عنوان

شوهرم قسم میخوره ازعیدپارسال تاامسال ماهی4تومن خرجمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 12645 بازدید | 214 پست
وااقسم میخوره ازپس اندازش مشخص دروغ نمیگه دیگه

نگفتم دروغ میگه

بازم بستگی به خورد و خوراکتون داره

احتمالا خیلی خودتونو تو مضیغه گذاشتید 

زندگی ارزش این همه سختی کشیدن نداره 

بیخیال 

خوب بخورید بپوشید بگردید دنیا دوروزه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد اکثراً نون ، ماست و حبوبات میخورید.

برنج و گوشت درکار نیست

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

چقد گرونه تهرانین؟اینجام گرونه ولی اینقدر نیسخیار ۴۵، سیب ۳۰ هم بود ۳۵ هم، سیب زمینی ۳۲ خریدیم

خیارم توی شهر ما ۷۰ سیب ۸۰ تومن... شما کجایید؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید

چهار تا حالت داره 

یا شوهرت دروغ گفته

یا خودت دروغ میگی

یا غذا یه وعده در روز و بی کیفیت می خورید 

یا بهتون بن میدن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چقد گرونه تهرانین؟اینجام گرونه ولی اینقدر نیسخیار ۴۵، سیب ۳۰ هم بود ۳۵ هم، سیب زمینی ۳۲ خریدیم

شما کجایین؟عجیبه این حجم اررزونیتون

منم سیب خریدم 89 هر کیلو

کیوی 180 کیلویی

سیب 30 تومنی هم مگه هست؟

سیب زمینی کیلویی 69 هزار