2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 141 پست
چهار مغزم برداری میشه ۴ نه لوکسش ۵ تومن نه ۱۰ تومن

من شش کیلو خریدم پنج میلیون خب شاید بالای ده کیلو خریده مهمون زیاد دارن بعد میبینی که میگه میاره میریزه جلو فامیلاش بخورن زیاد میریزه تو ظرف بزرگ لابد 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
حالا همه هی میگن ۱۰ میلیووووون آجیل و شیرینی؟؟انگار تو اروپا و آمریکا زندگی میکنن از قیمتای فضایی دا ...

اره بخدا شکلات ها همه بالای ۶۰۰ اینا بود کیلویی 

شیرینی کیلویی ۴۰۰ تومن که ما فقط ۲ جعبه خریدیم

که میدونم کم میاد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من شش کیلو خریدم پنج میلیون خب شاید بالای ده کیلو خریده مهمون زیاد دارن بعد میبینی که میگه میاره میر ...

میگه یک کیلو اینا خریده

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
نه والا با بدبختی خودم و خودش هیچی برای عید نخریدیم قسط تا دلت بخواد ولی برای فامیلهلش خرج میکنه

فقط من حرفاتو باور میکنم و درکت میکنم چی میگی چون خودم یه شوهر گاگول مثل شوهر تو دارم قسطامون مونده فقط ۱۵ میلیون مرغ و گوشت وسیله خونه خرید برای عید مهمون دعوت کنیم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
اره بخدا شکلات ها همه بالای ۶۰۰ اینا بود کیلویی شیرینی کیلویی ۴۰۰ تومن که ما فقط ۲ جعبه خریدیمکه مید ...

صبح یه سر رفتم بازار قیمتارو دیدم و دست خالی برگشتم

عزیزان متعجب ظاهراً حتی زحمت رفتن تو بازارم نکشیدن😂😂

خداوند رزق و روزیتونو بیشتر کنه عزیزم چه خوب شما هم برا خودت کم نذار آینه شمعدونی که دوست داری بخر

مرسی ممنون 

بخدا شاید از خیلی چیزها می زنیم فرش هامون خیلی. قدیمی و خراب شده 

مبلهامون مال جهیزیه منه 

ولی برای فامیل نا دلت بخواد داریم 

خدای پول هامون چقدر بی ارزش شده طلا گرمی 8100 آجیل کیلو یک تومن شیرینی کیلو 400 500 کجا داریم میریم 😐😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اره بخدا شکلات ها همه بالای ۶۰۰ اینا بود کیلویی شیرینی کیلویی ۴۰۰ تومن که ما فقط ۲ جعبه خریدیمکه مید ...

کجایی که اینقدر گرونه؟شیرینی شهر ما صد و خوردی هست.حالا برای عید نهایت بشه دویست 

کجایی که اینقدر گرونه؟شیرینی شهر ما صد و خوردی هست.حالا برای عید نهایت بشه دویست

۱۰۰ تومن ؟؟ 

بخدا ما مواقع عادی شیرینی تر برای مهمونی میخریم همیشه ۱ کیلو و نیم میشه ۵۰۰ همیشه 

حالا همه هی میگن ۱۰ میلیووووون آجیل و شیرینی؟؟انگار تو اروپا و آمریکا زندگی میکنن از قیمتای فضایی دا ...

امروز در عرض دو روز طلا شده گرمی 8100 من فهمیدم خشکم زد روزی 500 اومده رو طلا اخه ناکردار  چند ماه پیش طلا 3 تومن بود شده 8 تومن چه خبره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
فقط من حرفاتو باور میکنم و درکت میکنم چی میگی چون خودم یه شوهر گاگول مثل شوهر تو دارم قسطامون مونده ...

اره بخدا یعنی ۱۰ ساله میگم فرشها رو عوض کنیم 

نمیکنه ولی وقتی میگی مهمان داره ۲۰ تومن خرج میکنه