2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 141 پست
بریز تو یه ظرف خیلی بزرگ بعد ملاقه پذیرایی بزار داخلش هرکس اندازه خودش بریزه تو کاسه ما همینجوری میک ...

ای آدم زرنگ🤣🤣🤣

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خیلی فضایی هک نشد پسته بالای ۱ تومن بود دیگه فکر کن از هرچیزی ۱ کیلو برداری میشه چقدر

چهار مغزم برداری میشه ۴ نه لوکسش ۵ تومن نه ۱۰ تومن

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
ما اجیل خیلی ساله که هم خودمون هم فامیل به صورت نمادین میزاریماز همون سالی که واسه اولین بار گرون شد ...

نه متاسفانه من خودم هم دقیقا جایی برم بدونم دستشون تنگه فقط طوری برمیدارم ناراحت نشن 

ولی اینا انگار کمر به نا بودی ما میبندن 

تخمه بگیر قاطی کن

بعد برای هر دو نفر یه کاسه بذار

ست هفت سین امشب خامش خریدم ۲۰۰

خواهرم رنگش کرد

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
بریز تو یه ظرف خیلی بزرگ بعد ملاقه پذیرایی بزار داخلش هرکس اندازه خودش بریزه تو کاسه ما همینجوری میک ...

من اینجوری کردم پلک زدم تموم شدم اتفاقا بیشتر برمیدارن بهترین کار همونه از قبل بریزن تو آجیل خوری به تعداد 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
چهار مغزم برداری میشه ۴ نه لوکسش ۵ تومن نه ۱۰ تومن

نه جدا جدا خرید مثلا پسته ۱ و نیم 

بادام ۱ کشمش ۱ همین جوری تخمه کدو 

شکلات هم بدبختی خودم دوست دارم 

الان پشیمونم 

تخمه بگیر قاطی کنبعد برای هر دو نفر یه کاسه بذارست هفت سین امشب خامش خریدم ۲۰۰خواهرم رنگش کرد

ای عزیز برای هر دونفر یک کاسه ؟؟؟ ما برای بچه ها هم باید بگذاریم 

نگذاریم میشه مکافات 

نه متاسفانه من خودم هم دقیقا جایی برم بدونم دستشون تنگه فقط طوری برمیدارم ناراحت نشن ولی اینا انگار ...

تقصیرخودتم هست ماهرجارفتیم طرف گردونده زودهمه برداشته یه ملاقه کوچیک بزارسرآجیلت بگردون بعدبردارهمه روقبل خریداجیلم میرفتی خریدلباس تاپول براتون نمونه

ای عزیز برای هر دونفر یک کاسه ؟؟؟ ما برای بچه ها هم باید بگذاریم نگذاریم میشه مکافات

حیف آجیل ها

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم