2777
2789
عنوان

تابستون یه دختر سر چه کاری بره

94 بازدید | 11 پست

من اصلا اهل رفیق بازی و کافه و بیرون و هیچی نیستم تابستون می‌شینم خونه فقط فکر میکنم و می‌خوابم به نظرتون تابستون برم سرچه کاری ؟

اصلا چه کاری قبول میکنن که فقط موقت یه ماه کار کرد 

کاش پسر بودم به نظرتون ظرف شور رستوران یا چیدن سبزی و اینا میشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار توی گلخونه تجربه ی خیلی خوبیه بهت احساس سر زندگی هم میده اصلا از کار کردن یا کاری که به ظاهر سخته نترس قوی باش و مطمئن باش این تجربیات خیلی پخته ات میکنه در آینده پیشرفتتو مدیون همین تجارب کوچیک و شاید سخت  میدونی چون کلی درس و تجربه و ایده یاد میگیری استعدادها و علایقتو می شناسی .

فقط قشنگم مراقبت کن از خودت . جایی که احتمال میدی نگاه جنسی بهت داشته باشن مخصوصاً تو فضای گلخونه اینا عشقم عزیزم نرو .

برات بهترینه بهترینا رو ارزو میکنم

دخترداییم رفته بود کافه کار کنه با چشماشون و حرفاشون انقد اذیتش کرده بودن ک‌اومد بیرون خیلی جامعه کثیف شده کارم کنیم از دست یه عده مرد مریض‌در امان نیستیم

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
گلخونه ای که صاحبش ادم سالمی باشه ( هول و دریده نباشه و پر رو )اگه اشنایی تو این زمینه داری خیلی می ...

نه والا ندارم یعنی به نظرت آنقدر فضای گلخونه بده 

به نظرت ظرف شور رستوران و اینا چطوره می‌زارن ۳ماه فقط کار کرد 

نه والا ندارم یعنی به نظرت آنقدر فضای گلخونه بده به نظرت ظرف شور رستوران و اینا چطوره می‌زارن ۳ماه ف ...

نه من چون عین خواهرم از تاپیکت انرژی گرفتم خواهرانه خوب و بدشو بهت گفتم عزیزم.

دختر قشنگم هرجایی باشیم تا خودمون به مرد جماعت رو ندیم کاری نمیتونن بکنن ولی من وقتی میرم جایی کار میکنم که صاحبش ادم هبز و به درد نخوریه 

خودم عمدا باعث شدم که همون مرد طمع کنه به چشم چرونی هم اینکه خودم رو در معرض قضاوت دیگران قرار بدم (دیگران ممکنه بگن فلانی رفته فلان جا کار میکنه صاحبشم که یه ادم زن بازه عوضیه )

به خاطر اینا میگم با دقت و وسواس کامل از الان بگرد و یه کار خوب برای تابستونت زیر سر بگرد . نشناخته و چشم بسته نرو جایی برای کار.