2777
2789

من لوسیونای میوه ای دوس دارم ولی هرچی گرفتم رایحه خوبی نمیداد به اون صورت

الان برند وازلین خوبه؟هلو یا رایحه دیگش؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

برند وازلین کاکائوش رو استفاده کردم محشر بود

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاکائوش رو دارم به نظرم خیلی خیلی چربه. از ایران هم نخریدم که فیک باشه بو و نرم کنندگیش خوبه ولی بافتش عین روغنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من کاکائوش رو دارم به نظرم خیلی خیلی چربه. از ایران هم نخریدم که فیک باشه بو و نرم کنندگیش خوبه ولی ...

واقعا؟ کاشکی کسی راجب رایحه هلو و میوه هاش میدونست

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

از رایحه های دیگش خبر نداری؟

نه فقط همینو استفاده کردم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
چرب بود؟

یکم 

بیشتر ببینید
واقعا؟ کاشکی کسی راجب رایحه هلو و میوه هاش میدونست

میخوای خوشبو باشه سوپکس بخر قیمتشم پایینه ولی پوستو لطیف میکنه. یه بار امتحانش می ارزه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.