2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 141 پست
یعنی من یه عالمه پسته بادوم دارم تو یخچال از پارسال خراب شده؟

نمی دونم باید از مزه و بوش متوجه بشی ولی آجیل نگهداریش درست نیست اصلا آجیل کهنه بع شدت سرطان زا هست اونم سرطان کبد من خواهر شوهرم 6 ماهه بخاطر سرطان کبد فوت جلو چشممون فوت شد اونم به شکل خیلی بدی واسه همین دیگه می ترسم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من چند ساله عید تبریز میرم یکی ندیدم آجیل بذار پولدار تا فقیر ولی سمت ما هم میذارن

منم تبریزم قبلا همه میزاشتن ولی از وقتی اینجوری گرون شد اکثرا جمع کردن آجیل رو

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زولبیا بامیه اینجام دویست و خوردیم.شمالم عزیزم .

من تبریزم 300 یه جا گرفتم از یه جا دیگه 280

منم تبریزم قبلا همه میزاشتن ولی از وقتی اینجوری گرون شد اکثرا جمع کردن آجیل رو

خانواده شوهر من خیلی راحت طلبن به خودشون سخت نمیگیرن  تبریزی ها دو مدل کامل و تجملاتی

راحت زیادی ساده گیر 

خانواده شوهر من خیلی راحت طلبن به خودشون سخت نمیگیرن تبریزی ها دو مدل کامل و تجملاتیراحت زیادی ساده ...

والله ما که حد وسط هستیم نه تجملاتی نه ساده گیر همیشه میوه شیرنی شکلات غدای عالی میزاریم ولی دیگه بیشتر تجملاتی نیستیم که آجیل نمیدونم چندین مدل غدا دو مدل کافیه معمولا یا مثلا 6 ماهه خواهر شوهرم فوت شده سمت ما خرما میوه چای میدن اکثرا ولی خانواده شوهرم فقط خرما چای دادن منم خب مجبور بودم با روش اونا پیش برم 

والله ما که حد وسط هستیم نه تجملاتی نه ساده گیر همیشه میوه شیرنی شکلات غدای عالی میزاریم ولی دیگه بی ...

والا بخدا من اینا رو اینجور دیدم ،اصلا متفاوتن والا هر کاری نمیخوان بکنن میگن رسم ندارن صرفا نه بخاطر تبریزی بودنشان  ،شما خوبی نرمالین .سمت ما همیشه آجیل نبذارن غذای خوب و....