2777
2789
عنوان

با زن عموم صحبت کنم به نظرتون

212 بازدید | 18 پست

بچه ها یه خواستگار برای دخترعموم اومده خیلی خیلی خیلی وضعش خوبه

اابته عموم هم وضعش بد نیست خونه دارن،ماشین برای دخترعموم خریدن همین عیدی ۱۰میلیون دادن موهاشو کراتین کرد

ولی خوب خواستگارش هزار برابر بهتر از ایناست اصلا در یه حد دیگه

(میخوام وضیعت کلیشون رو بگم که اینطوری نیست دخترعموم بدبختی بکشه حالا ماشینش ایرانیه خونشون متوسط تو پولم غرق نیست ولی بدم نیست اما خواستگارش رفاه مطلقه)

دخترعموم دلش باهاش نیست با کسی هم در ارتباط نیست(میدونم چون همه حرفاش و جزئیات زندگیش رو بهم میگه) ولی دلش با این آقا نیست میگه به دلم ننشسته و میخواد رد کنه

همه به دخترعموم میگیم قبول کن و حماقت نکنی ردش کنی از جمله مامان خودش

بعد دخترعموم یه ذره نرم شده بود ولی دوباره زنگ زد واسه درددل و بهم گفت وجدانم راضی نمیشه حالا مثلا اگه به خاطر پولش هم قبول کردم اگه اتفاقی افتاد ورشکست شد یا هرچی بعدش باید چیکار کنم بعدش که دیگه اون زندگی برام عذابه دیگه به چی دل خوش کنم وقتی دلم باهاش نیست

چون اخلاقشم این مدلیه که اگه همون اول یکی به دلش نشست نشسته اگه ننشست صدسالم بگذره نمیشینه که بگیم حالا زمان بده(چون خودمم اینطورم درکش میکنم)

حس زندگی رو اونجایی از دست 

بعد من از نظر زن عموم دختر عاقلیم و کلا یه جورایی انگار الگو بودم واسه دخترعموم،حالا دخترعموم میگه تو بیا بگو همین حرفا رو،بگو مگه زندگی یه روز دو روزه و همین حرفایی که خودش زده رو بگم

به نظرم بیراهم نمیگه واقعا کلیت حرفش درسته

چیکار کنم به نظرتون

حالا اینطورم نیست زن عموم بیاد با نظر من کلا ول کنه ها اصلااا

ولی میگیم یکم شل تر بگیرن فشار از رو دخترعموم برداشته شه بتونه راحت نظر نهاییش رو بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه 

بعدا یه ازدواج دیگه داشته باشه 

و بد بشه 

میگن فلانی خاستگار دخترمونو باعث شد و ...

اصلا دخالت نکن 

خودش زبون داره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

شما هیچی نگید این کارا خیر هست ولی از شر بدتره 

خدایی نکرده فردا روز مشکلی پیش بیاد میگن شما گفتید جواب بده 

اگر الان هم بگید جواب نده میگن حسودی کردن ب خاستگاره 

اصلا هیچی نگید 

یکم بیش از حد دارین دخالت میکنین به نظرم

من با دخترعموم دوستم

کاری ندارم واقعا خودش زنگ میزنه برای درددل

فقط چندبار اوایل بهش گفتم قبول کن اونم واقعا خواهرانه بود و رو دلسوزی

کار شماها اشتباهه

نباید اجبارش کنید

منم اینجوریم کسی به دلم نشینه دیگه تا ابد نمیشینه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

ابدأ دخالت نکنین، فردا پس فردا زن عموت همه جا، جار میزنه که خاستگار دخترم چون خیلی پولدار و خوب بود، فلانی تو گوش دخترم خوند و از چمش انداخت از حسودیش ، تو اینجور موارد نه برا جواب مثبت نه منفی یک درصد هم دخالت نکنین 

نه اصلا اینکارو نکن. ولی ولی ولی خاک تو سر این دخترعموت خاک . مردم دعامعا میکنن خواستگار بیاد این میگه به دلم نبود. به دلم نبود چیه انگار صدسال باش نون اب خورد. بگو شوهرت میشه بش وابسته میشی دیگه ولش نمیکنی . درمورد ورشکست هم قرارنیس ادم بی پول شد تو غم و بیپولی شوهرشو ول کنه طلاق بگیره . البته لیاقت این جور پسرا همینه همین دخترا 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید